VIDEO "Ăsta-i populism ieftin!" Reacțiile clujenilor la gestul de PR al primarului Boc

Ninsorile abundente din ultimele zile au fost un prilej numai bun pentru primarul Emil Boc de a poza, la propriu, într-un gospodar desăvârșit.

În condițiile în care tot orașul a fost paralizat de ninsoarea abundentă și ineficiența firmelor de deszăpezire, edilul clujean a ieșit sâmbătă, hotarat, la zăpadă. A luat lopata si s-a postat în apropiere de Clopotul Memorandiștilor, pe bulevardul Eroilor. Preț de câteva minute, a dat la lopată alături de angajații de la salubritate. 

Gestul său, așa cum spera, nu a trecut neobservat. Imediat s-a găsit un clujean care să-l imortalizeze și să-l laude pe rețelele de socializare.

“Acum, uitându-mă afară pe geam de la lucru văd muncitori care curăță trotuarul de zăpadă în Piața Unirii, printre ei muncind greu este un om care este un exemplu de primar, Dl. Emil Boc doamnelor și domnilor! What a legend!“ - Fancsali Tamas, cel care a postat imaginile cu Boc pe o rețea de socializare

Pozele cu Boc la lopată s-au viralizat imediat, iar laudele și felicitările la adresa primarului clujean nu au contenit să curgă preț de câteva zile, deși rolul edilului, așa cum bine știm toți, nu e acela de a da la lopată pentru a da bine în poze.

Însă dincolo de bula rețelelor de socializare, oamenii nu par foarte impresionați de gestul primarului. Reporterii NCN au mers luni dimineața pe străzile orașului, ca să-i intrebe pe clujeni ce părere au despre isprava edilului de peste weekend. Reacțiile au fost cum nu se poate mai diferite față de comentariile de pe internet.

Populist și lipsit de însemnătate. Asta cred clujenii cu adevărat, dincolo de bula internetului. Cum începutul acestui martie se anunță destul de însorit, îl așteptăm pe domnul primar și la alte acțiuni la fel e populiste, cum ar fi plantatul de panseluțe, împletitul de mărțișoare și vopsitul ouălor de Paști. Orice, dar numai ce presupune funcția de primar nu.

Comentarii

clujanu"

05.03.2018 19:06

i mai mare lopata ca si boloboc,,asta,,,si ala care o pozat i pupator de funduri,,,da-i,dracu,,,,

Andra Iordache

05.03.2018 19:15

Saracul Boc, biet țărănete. Să-i explice cineva, dar nu pupincuriștii lui, că nu asta e datoria lui de primar. 

io

05.03.2018 20:09

Boculeț încă mai mână gâștele în Răchițele.

Nicu

06.03.2018 07:24

Ce chestie desueta, nu stiu cine mai pune botu' la asa lopateala, dar nu m-ar mira sa existe si apologeti de astia, parca pe zi ce trece Primarul Boc e tot mai rupt de realitate.

Dan

06.03.2018 08:41

Domnului primar i s-a parut ca firmele angajate nu prea si-au facut treaba cu dezapezirea, asa ca a pus mana el pe lopata. Mie mi se pare ca domnul primar nu isi face prea bine treaba, oare pot sa iau si eu loc le biroul dansului cateva minute, sa semnez niste contracte de asfaltare, poate si vreo 2 autorizatii de constructie...  

Adauga comentariu