VIDEO Ar trebui INTERZISE trotinetele? Filmare INCREDIBILĂ cu o femeie pe trotinetă: „Se încadrează la sinucidere?”

Trotinetele sunt ultima fiță, însă posesorii de „scânduri pe două roți” pun în pericol traficul cu fiecare ocazie. În condițiile în care nu există nicio reglementare a trotinetelor în codul rutier, mulți se urcă pe trotinete și sfidează regulile de circulație.

O filmare cu o astfel de situație a fost postată pe grupul Șoferi de Week-end, iar reacțiile internauților au fost extrem de dure.

„Exact așa veneam dinspre piață/NTT Data spre Paris și un hipster d'ăsta, cu pupila mărită trece în viteză cu trota de pe o parte pe cealaltă, pun frână de îmi las un sfert din cauciucuri pe asfalt, fluierat de roți ca-n filme, alea alea și cretinu' ăsta nu schițează nimic, nici să se oprească, nici că s-a speriat să tragă de ea în direcția opusă, nimic.
După fața lui, pot să zic că era 100% drogat. Era abia imediat după untold, sigur i-a mai rămas ceva suplimente nutritive și a vrut să aibă o călătorie "de neuitat" până acasă”, a scris unul dintre internauți. 

Zeci de oamenii au lăsat comentarii, majoritatea criticând dur posesorii de trotinete care se aventurează pe mijlocul drumului și pun în pericol pe toată lumea. 


Adauga comentariu