VIDEO Afacerea SECOLULUI, marca Untold: tai apa de la țâșnitoare și o vinzi cu 8 lei îmbuteliată

Untold e o mașinărie de făcut bani. Vorbim de zeci de milioane de euro învârtite de la an la an.

Din păcate, de multe ori cei de la Untold se pare că recurg la diferite gesturi care nu le fac cinste (cum a fost și cazul din 2016, despre care Ziar de Cluj a scris în detaliu: Țeapă cu miros de premeditare: Gadola Jr. și Buta confiscă în mod nejustificat banii necheltuiți ai festivalierilor). 

De data aceasta, cititorii ne-au semnalat faptul că țâșnitoarele din interiorul, dar și din exteriorul, festivalului nu sunt funcționale. Pe scurt, s-a tăiat apa în mijlocul verii pentru a-i face pe oameni să plătească pentru ceea ce, în mod normal ar trebui să fie gratis. Conform surselor Ziar de Cluj, tăierea apei la țâșnitori este o manevră de marketing a celor de la Untold, decisi să facă profit maxim de pe urma oamenilor prezenți la festival. Pentru că, matematica simplă ne arată că 8 lei (atâta cât costă o sticlă de apă plată de 0.5L în interiorul festivalului) e o afacere infinit mai bună decât să lași oamenii să bea apă gratis de la țâșnitori. Mai grav e faptul că au fost oprite și țâșnitorile din afara perimetrului Untold, exceptând-o pe cea de lângă Opera Maghiară. 

Am încercat să obținem un punct de vedere oficial din partea celor de la Untold, însă nu au putut fi contactați până la această oră.


Comentarii

Mihai

02.08.2019 14:42

Mai este una buna legata de festivalul astabal berio dar trebuie verificata. Este zvonul cum ca aseara 7-9 persoane au ajuns la urgente la ortopedie cu piciorul rupt dupa ce au calcat intr-o gaura sau groapa nesemnalizata pe stadion. Se poate intreba la urgente lao rtopedie

Adauga comentariu