VIDEO Accident grav pe Calea Turzii. O motocicletă, făcută praf de un autoturism

Un accident grav de circulație s-a produs în urmă cu câteva minute în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii. O motocicletă a fost lovită de un autoturism, iar din imagini se poate vedea cum impactul a fost unul de o duritate semnificativă. 

„Tot ce vă pot spune momentan e că persoana de pe motocicletă e conștientă. Vom reveni cu detalii de la fața locului”, a declarat Biriș Andrei, purtătorul de cuvânt ISU Cluj, pentru Ziar de Cluj.

UPDATE: Conform ultimelor informații, motociclistul e în afara oricărui pericol, însă s-a ales cu piciorul rupt. „O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc astăzi, în jurul orei 12.20, iar echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență bărbatului de cca 30 ani, care conducea motocicleta. Acesta a fost transportat la spital, conștient, cu suspiciune de fractură la un membru superior”, au comunicat reprezentanții ISU. 

 

Adauga comentariu