VIDEO Accident grav în centrul Clujului.Trei oameni au ajuns în spital

Accident grav noaptea trecută, pe bulevardul 21 decembrie, în fața magazinului Sora.Trei oameni au fost răniți pentru că o șoferiță nu a respectat o regulă banală de circulație.

Femeia a intrat pe contrasens, pe banda destinată transportului în comun, pe sensul de mers dinspre Piața Unirii către Piața Avram Iancu.

,,În jurul orei 00:30, conducătorul unui taximetru, un bărbat de 50 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe strada 21 Decembrie 1989, ajuns la intersecție cu strada Bolayai Janos a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe strada respectivă. Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 18 ani, din Deva, pe banda destinată mijloacelor de transport în comun,” a transmis IPJ Cluj.

În urma impactului, șoferul taximetrului a rămas încarcerat și cei doi pasageri au suferit leziuni ușoare. A fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare și a două ambulanțe. Niciunul dintre șoferi nu consumase alcool.

Traficul a fost blocat câteva zeci de minute în zonă pentru efectuarea măsurătorilor. Din primele informații reiese că șoferița ar fi provocat accidentul pentru că nu a acordat prioritate, dar legea prevede că și taximetristul ar fi trebuit să se asigure la efectuarea virajului la stânga.

Polițiștii cercetează acum împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Adauga comentariu