VIDEO Accident cumplit pe Calea Turzii, în Cluj-Napoca! Două persoane au fost rănite

Un accident de circulație a avut loc pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca, în jurul orei 20.30. Traficul este îngreunat, o mașină s-a făcut praf în urma impactului. 

Foto: Info Trafic Cluj Facebook

Conform informatiilor oferite de IPJ, trei masini au fost implicate in accident, cel mai probabil din cauza poleiului. O masina a lovit o conducta de gaz. Au fost raportate doua victime.

„O autospeciala cu modul de descarcerare si un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui accident rutier produs pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca, in jurul orei 20.40. Pompierii au gasit la locul evenimentului trei autoturisme avariate si ocupantii iesiti din acestea. Un barbat si o femeie de circa 40 de ani au fost consultati si transportati la spital de catre echipajele medicale, se pare, din primele evaluari, cu afectiuni usoare”, au transmis si reprezentantii ISU. 

„La accident pompierii au obturat o conducta avariata de gaz si au asigurat masuri preventive pana la sosirea echipei de interventii a furnizorului de utilitati”, au adaugat acestia. 

Adauga comentariu