VIDEO Accident cumplit pe autostradă, lângă Turda. Trei oameni au ajuns în spital

Un accident teribil a avut loc în această seară pe autostrada Transilvania, pe sensul de mers spre Turda. O mașină a intrat într-un tir și a fost proiectată în parapeții dintre benzi. În urma impactului, trei oameni s-au ales cu răni grave. Una dintre victime se zbate acum între viață și moarte.

„Trei persoane au fost consultate și transportate la spital. Un bărbat de aproximativ 21 de ani și unul de circa 45 de ani au suferit multiple traumatime și au fost transportați de echipajele SMURD și SAJ la spital. O femeie în vârstă de 62 de ani a fost descarcerată de pompierii ajunși de urgență la locul evenimentului. Aceasta a suferit multiple traumatisme, ca urmare a accidentului, însă era conștientă pe timpul primirii asistenței medicale de urgență. A fost transportată la spital,” a transmis Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt ISU Cluj.

Traficul spre Mureș a fost blocat zeci de minute. Polițiștii clujeni au deschis o anchetă, iar din primele informații reiese că șoferul mașinii nu a păstrat distanța regulamentară.

Adauga comentariu