Victorie! Prostia a fost invinsa! S-a schimbat modificarea!

Slavă Comisiei Municipale de Sistematizare a Circulației! Locuitorii din Gheorgheni isi reconfigureaza traseele, incepand de azi-noapte. Soferii din zona strazilor Axente Sever, Take Ionescu, Gaspar Heltai, Ariesului, Iugoslaviei si Liviu Rebreanu sunt, din nou, bulversati de masurile luate de catre municipalitate.

In speta, Comisia Municipala de Sistematizare a Circulației, care se comporta mai rau decat o femeie capricioasa, a schimbat din nou modificarea si sensurile de circulatie. Nu demult, o serie de masuri drastice in materie de restrictii de circulatie si sensuri unice de acces auto, au starnit nervii conducatorilor auto. Acum, soferii au fost anuntati prin intermediul unor hartii lasate in parbrize ca noi reguli de circulatie se aplica invers decat stiau, de pe o zi pe alta.

Cum se circula, incepand de azi-noapte?

 

Circulatie Gheorgheni

Aceeasi comisie a comis-o si la inceputul lunii, in centru.

"Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță faptul că s-a inversat sensul unic de circulație de pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între străzile I.C. Brătianu și Bulevardul Eroilor, sensul de circulație fiind acum înspre Bulevardul Eroilor. Măsura a fost implementată începând de astăzi, 3 septembrie 2019, ca urmare a hotărârii Comisiei Municipale de Sistematizare a Circulației."

Asadar, rugati-va ca hartile Waze sa se fi updatat si iesiti din case doar cu GPS-ul.

Adauga comentariu