Victorie la tribunal pentru angajaţii lui „U” Cluj. Clubul trebuie să le plătească salariile restante

Angajaţii Universităţii Cluj, care şi-au cerut în instanţă plata drepturilor salariale, au obţinut o primă victorie, joi, la Tribunalul Botoşani.

După ce, săptămâna trecută, trei din cele 16 persoane au primit câştig de cauză din partea instanţei, astăzi alţi 12 angajaţi i-au convins pe judecător că trebuie să-şi primească banii pe o perioadă de şase luni. Printre aceştia se află antrenorii de la juniori, Zsolt Szilagyi, Călin Sălăgean şi Radu Sabo, dar şi kinetoterapeutul Liviu Ciucă sau team-managerul Marian Onicaş.

Un singur angajat, chiar unul dintre actualii antrenori ai echipei de seniori, Ovidiu Sărmăşan, nu a avut câştig de cauză, judecătorul respingându-i solicitarea de plată. Decizia de astăzi a Tribunalului Botoşani nu este definitivă, clubul având dreptul să facă recurs, conform CJSport.ro.

Reamintim, angajaţii lui „U” au făcut grevă în luna martie, solicitând plata salariilor restante pe mai multe luni, Tribunalul Cluj hotărând că protestul lor a fost unul legal, după ce conducerea clubului i-a dat în judecată. Încurajaţi de decizia tribunalului, aceştia au mers mai departe şi şi-au cerut în instanţă drepturile băneşti, clubul pierzând, oarecum aşteptat, şi acest proces.

Adauga comentariu