Victima accidentului de ieri din Piața Cipariu, internată în continuare la Terapie Intensivă

Femeia accidentată ieri dimineață de un polițist de la Rutieră este stabilă hemodinamic și se află internată în continuare la Terapie Intensivă. Din fericire, nu au apărut alte complicații. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare din culpă.

„S-a ieșit destul de târziu din sală, s-a rezolvat problema reno-urinară, au mai apărut între timp niște leziuni de tip hemo pneumo-torace pe dreapta. S-a intervenit pe platoul tibial pentru că era deschisă articulația. Deocamdată nu sunt alte complicații, este stabilă hemodinamic”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, Adela Golea, director medical în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Femeia este internată în continuare la Terapie Intensivă la Chirurgie I din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Bogdan Ursan este polițistul care a pătruns în intersecția din Piața Cipariu, cu semnalele luminoase pornite și cele acustice oprite. Polițistul de la Rutieră Cluj a pătruns în intersecție în timp ce semaforul arăta culoare roșie. Un alt autoturism care circula regulamentar nu a observat că polițistul era în misiune lovind în plin mașina de poliție.

Departamentul Rutier din cadrul IPJ Cluj a deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă. Dosarul urmează să fie preluat de Departamentul Control Intern din cadrul IPJ Cluj și mai apoi să fie predat procurorilor pentru derularea urmăririi penale.

Citește și:

Cine este Bogdan Ursan, POLIȚISTUL care a provocat accidentul din Piața Cipariu. Victima este în STARE GRAVĂ

Femeia rănită de un polițist în accidentul din Piața Cipariu, în stare gravă, cu multiple fracturi și hemoragie

Noi detalii despre accidentul din Piata Cipariu. Bogdan Ursan, politistul care se afla la volan, a GRESIT. S-a deschis un dosar penal pentru vatamare din culpa

Adauga comentariu