Viceprimarul Tarcea, despre groapa cu noroi „La terenuri”: „Suntem la 30% din lucrări. Până la sfârșitul lunii august această bază sportivă trebuie să fie gata”

Lauda de sine a aleșilor locali ai Clujului transcende granițele municipiului ”smart” și ajunge la nivel național prin interviurile pe care Boc și Tarcea le acordă diverselor televiziuni sau site-uri bucureștene.

Viceprimarul Dan Tarcea a oferit recent un amplu interviu pentru hotnews.ro, în care a explicat, pe larg, „cum a ajuns Cluj-Napoca unul dintre «orașele-cârlig» ale României”.

Un exemplu de investiții publice care transformă Clujul într-un „oraș-cârlig” este baza sportivă „La terenuri” din Mănăștur, despre care vicele afirmă că e înaintată cu lucrările într-un procent de 30%, cu toate că șantierul este în stadiul de moloz de luni de zile.

„Dacă discutăm de componenta de investiții, ne propunem să finalizăm anul acesta baza sportivă de La terenuri. Aici discutăm de o bază sportivă care are 4,3 ha. Este a doua bază sportivă de la nivelul municipiului Cluj-Napoca. Mai există o bază sportivă în cartierul Gheorgheni, este puțin mai mare, aproximativ 10 hectare de teren.

Aici a fost nevoie să facem și partea de exproprieri. Am făcut exproprieri aici și suntem la 30% din lucrări. Până la sfârșitul lunii august această bază sportivă trebuie să fie gata. Valoarea lucrărilor se ridică la 25 de milioane de lei. Este o valoare mare și practic investițiile de aici sunt realizate din fonduri de la bugetul local, nefiind eligibile la vremea respectivă pentru fonduri europene”, a declarat Tarcea la Hotnews.

Priviți ce înseamnă că „suntem la 30% din lucrări”:

Citiți și:

Lucrările la noua bază sportivă din Mănăștur ar trebui finalizate în septembrie, dar „La Terenuri” e doar o groapă cu noroi

Adauga comentariu