Viața fără mall. Ce alternative de petrecere a timpului liber există în Cluj, în afară de mall-uri

Comentarii

Elec Torat

08.05.2017 21:38

In ultima campanie electorala domnul Boc promitea pentru a treia oara un aquaparc.Trei campanii electorale, trei promisiuni de a avea un aquaparc si la Cluj. Pe principiul Boc promite, primaria Oradea tace si face, clujenii pot merge sa se relaxeze intr-o bijuterie de aquaparc facut pe fonduri europene la Oradea.Pentru aquaparcul promis de domnul Boc in precedenta campanie electorala, clujenii pot merge la Satu Mare, unde primaria in asociere cu un privat a facut posibila construirea unui alt aquaparc decent. La fel, la Deva, la Orastie, pana si la Dej.La Cluj in schimb domnul Boc, un adevarat vizionar, a reusit fenomenala reabilitare a unui bazin cu apa calaie acoperit... cu un balon. Dupa atatea proiecte, studii de fezabilitate, promisiuni de campanie, "o, dar avem proiectul, iata schitele, ne asociem cu madam Gidro-Stanca si il facem la Someseni", trec alegerile, turistii cu gratuitate pe ratuc voteaza bine, da-l dracu de aquaparc!Vin alte alegeri, iar povestea de ametit  electoratul care nu se da gratis nelimitat cu 30-ul!  Alte schite, alte planuri, proiecte, de data asta va fi pe amplasamentul actual al strandului Sun... Iar voteaza bine aia cu pensi-cluj free tour, ratuc reisen, ce-or fi, iar da-i dracu pe aia de vor aquaparc, un balon nu le ajunge peste un bazin, ei, ma...Poi inseamna ca fiicei domniei sale nu ii plac toboganele care duc in piscine cu apa calda acoperite. Ca daca-i placeau... asa cum i-a placut AVICII...si taticul i-a pus pe "creeatorii" Untoldului de au adus nulitatea aia de pseudo-DJ la primul Untold (daca vor bani de Armin, DVLM., Guetta, sa-i aduca si Pet-ul cerut de domnisoara... ca altfel...) Sa nu ma intelegeti gresit, am fost la Untold, mi-a placut, o sa mai merg, dar tare m-as duce si la un aquaparc fara sa conduc 2 ore pana acolo si doua inapoi spre casa seara, si sa las banii in Oradea, Satu Mare sau pe la Unguri.Da, oare nici doamna Boc n-ar face o baie intr-o zi de februarie intr-un bazin gen Nymphaea, Aquastar, Sarkany?  

zsolt

08.05.2017 23:54

Cand va avea Clujul apa termala ca Oradea si Satu Mare atunci vei vedea aquapark in Cluj....Pana atunci fugi in 2 ore altundeva.......Aberatii povesti aiurea.

Elec Torat

09.05.2017 19:25

@ zsoltCe legatura, conditionalitate, are aqua[parcul cu termalul? Da Brasovul, Deva, Orastie, Dejul cum au putut face aquaparcuri cu bazine interioare cu apa calda, fara sa aiba de loc apa termala?Nymphaea Oradea, are apa termala doar in zona denumita Baie Turceasca, restul bazinelor interioare sunt cu apa normala incalzita la 30, 32, 34 de grade tocmai ca sa poti sta cu copiii ore in sir in apa fara restrictii, iar cele exterioare sunt cu apa incalzita natural, de la soare.Piscina de la iulius Mall are cumva apa termala? Sau Aquina? Sau Wonderland?Daca privatii pot incalzi apa in piscine, primaria de ce nu ar putea?In proiectele prezentate de primar din 4 in 4 ani nu era vorba de nicio apa termala, de ce nu s-a facut nimic? 

Adauga comentariu