Viarom fura motorina din Orasul Comoara

Conform contractului semnat cu Primaria Cluj-Napoca, firma SC Viarom Construct SA trebuia sa finalizeze astazi constructiile la strada I.C.Bratianu. Ziar de Cluj va prezinta motivul pentru care santierul de acolo pare a fi departe de a fi inchis curand: muncitorii, in loc sa-si vada de treaba, sunt ocupati cu furatul.

Firma SC Viarom Construct SA a castigat licitatia pentru „Refacerea infrastructurii Orasului Comoara, modernizare cai de acces spre centrul istoric”, pentru oferta de aproape 17 milioane de lei. I.C. Bratianu este prima strada din acest proiect care va fi modernizata, urmand sa se reabiliteze si alte trei artere importante din centrul orasului: Memorandumului, Calea Motilor si Avram Iancu. Conform planului, lucrarile la I.C. Bratianu trebuiau sa fie finalizate la finalul lunii noiembrie, in functie si de conditiile meteo.

Astazi, in ultima zi lucratoare a lunii, strada arata ca dupa al Treilea Razboi Mondial. Lucrarile sunt departe de a fi finalizate; nici macar nu se apropie de mijlocul eforturilor. Iar asta nu din cauza conditiilor meteo neprielnice, ci pentru ca la Viarom Construct SA lucreaza o mana de “dorei” care nu doar ca nu-si fac treaba asa cum ar trebui, ci mai si fura din bunurile platite din banii municipalitatii.

Mai jos puteti viziona un filmulet in care un angajat care ar trebui sa se ocupe de terminarea cat mai grabnica a lucrarilor de pe Bratianu fura din motorina excavatorului.

Cand isi da seama ca e filmat, hotul prins cu mana in motorina nu se rusineaza. In schimb, face cateva semne celui care il filmeaza sa ii pastreze secretul.

Adauga comentariu