Veste proastă pentru fanii tenisului din Ardeal: Nadal nu va mai juca la Cluj în Cupa Davis

Cel mai cunoscut jucător spaniol de tenis, Rafael Nadal, nu va mai veni la Cluj-Napoca pentru meciul de Cupa Davis dintre România şi Spania, programat peste mai puţin de o lună.

Ibericul, aflat pe locul 4 ATP, nu se va putea reface în timp util după accidentarea la încheietură suferită la Roland Garros şi va absenta inclusiv la turneul de la Wimbledon. „Recuperarea lui Rafa merge bine, în două săptămâni va relua antrenamentele. Nu va participa la partida de Cupa Davis contra României, planul nostru e să revină la Toronto”, a declarat tatăl sportivului, Toni Nadal, conform digisport.ro, care citează Tennis World USA.

Spaniolul trebuia sa participe la meciul de Cupa Davis pentru a putea lua parte şi la Jocurile Olimpice, însă, cel mai probabil, Nadal se va afla pe lista wildcard-urilor oferite de organizatorii competiţiei de la Rio de Janeiro.

Meciul dintre România şi Spania va avea loc în weekendul 15-17 iulie, peste 90% dintre biletele scoase la vânzare fiind epuizate în doar câteva ore, potrivit CJSport.ro, mulţi dintre fani cumpărându-le cu gândul că îl vor putea vedea pe viu pe fostul număr 1 mondial.

 
foto: mishawilson.com

Adauga comentariu