Veste proastă pentru CFR Cluj! Campioana a ajuns la 10 cazuri de coronavirus

Vestea proastă pentru CFR Cluj este că s-a ajuns în cadrul clubului la zece cazuri de coronavirus confirmate. După cei șase jucători și membri ai staff-ului de la CFR Cluj care au contactat virusul, alte patru nume au fost depistate pozitiv cu COVID-19, în cursul zilei de luni, 20 iulie (sursa: prosport.ro).

Este vorba despre portarul Cristian Bălgrădean (32 de ani), atacantul Cătălin Golofca (30 de ani), mijlocașul ofensiv Claudiu Petrila (19 ani) și preparatorul fizic Bogdan Aldea (39 de ani). Aceștia ar fi ultimii patru depistați pozitiv la CFR Cluj. Din informațiile ProSport, aceștia se află la spital, în Cluj, unde vor reface testele în cursul zilei de marți, 21 iulie.

Cei trei fotbaliști nu se află alături de echipa lui Dan Petrescu, în izolare la Mogoșoaia. Golofca este accidentat, Petrila a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu FCSB ce trebuia să se joace sâmbătă, iar Bălgrădean nu are drept de joc în acest sezon, fiind transferat de la FCSB.

Clujenii o egalează astfel pe Dinamo la numărul de cazuri de coronavirus descoperite în cadrul clubului. „Câinii” au fost primii care au avut jucători infectați și totodată primii care au ajuns la numărul de 10 cazuri.

Lista celor infectați de la CFR Cluj:

  1. Alexandru Păun (mijlocaș)
  2. Grzegorz Sandomierski (portar)
  3. Damjan Djokovic (mijlocaș)
  4. Cristian Moldovan (antrenor cu portarii)
  5. Cristian Dragotă (preparator fizic)
  6. Costin Curelea (antrenor secund)
  7. Cristian Bălgrădean (portar)
  8. Cătălin Golofca (atacant)
  9. Claudiu Petrila (mijlocaș)
  10. Bogdan Aldea (preparator fizic)

Ieri, clubul a ținut să condamne public reacția adversarilor, făcând indirect referire la Univeristatea Craiova, echipă aflată pe primul loc, care vor să profite de situația de la clubul clujean și cer oprirea campionatului. CFR Cluj a transmis foarte clar că și-ar dori ca titlul să fie câștigat în teren. În acest moment, cu trei etape înainte de final CFR Cluj se află pe poziția a doua, la un singur punct în spatele Universității Craiova.

Adauga comentariu