Veste buna: Romeo Couti, OUT de la sefia TVR Cluj, dupa 18 fucking ani de baronat! Veste proasta: UDMR a acaparat TVR Cluj prin papagalul maritat Alin Gelmarean Vig!

Dupa 18 ani de directorat, din care un ultim deceniu penibil in care a imbatranit urat, Romeo Couti isi ia vira de pe scaunul de sef al TVR Cluj unde a stat prea mult timp, sustinut de diversi politicieni clujeni. Sutul in cur si l-a luat tocmai de la Doina Gradea, inca sefa a TVR, cea care l-a sprijinit pe Couti sa mai stea in mandat si impotriva careia Couti, mare caracter, s-a intors cand a simtit ca e rost de lins alt cur, asta dupa ce acum doi ani, Gradea ii semna prefata la cartea sa penibila.

Se inchide un capitol enorm si trist in care TVR Cluj s-a transformat intr-un nimic profesional, cu largul concurs al lui Couti care a umplut statia de pile, sinecuristi si acoperiti ai serviciilor, pseudo jurnalisti care au incasat tone de bani pe luna fara sa faca ceva.

Parte din negocierile pentru noul guvern a constituit-o si pretentia UDMR de a instala un om de-al lor in fruntea TVR Cluj. Ca sa nu bata la ochi acest lucru, a fost ales maritatul Alin Gelmarean, sotul lui Vig Emese, sinecurista UDMR-ista care a regizat mizeria aia de serial  „O mie de ani în Transilvania, o sută de ani în România”, finantat cu un milion de euro din banii de la Budapesta. 

Gelmarean e o nulitate profesionala, cam ca si Couti in presa, dar vine cu frustrari acumulate de-a lungul anilor, caci a zambrit dupa functia asta dintotdeauna. Asa ca lucrurile nu se vor schimba esential in TVR Cluj.

Dar tot e bine ca TVR Cluj a scapat de Couti. 

Adauga comentariu