Verdictul lui Boc despre incendiul de la Pata Rât: nu a fost nicio mână criminală, a fost autocombustie. Primarul este clarvăzător sau e și pompier?

Primarul Emil Boc, prezent la ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, convocat joi, la ora 12.30, a pus deja verdictul în cazul celui de-al treilea incendiu din acest an de la rampa temporară de gunoi de la Pata Rât. Se pare că nu mai e nevoie de nicio anchetă a pompierilor, domnul primar știe ce s-a întâmplat la rampă, înainte ca incendiul să fie stins.

Ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj a fost convocată după izbucnirea celui de-al treilea incendiu din acest an la rampa de gunoi temporară de la Pata Rât. Primarul Emil Boc a declarat că a fost prezent aproape toată noaptea la incendiul de la Pata Rât. Mai mult, crede că nu a fost nicio mână criminală. Gunoaiele s-au aprins singure.

“Încă de pe drum am cerut sigilarea camerelor de luat vederi, pentru a pune la dispoziție organelor de anchetă informațiile. Au fost preluate imediat toate imaginile care au fost stocate, sigilate pentru a vedea ce cauză a fost. Am plecat la 5,30 de acolo, nu s-a identificat nicio mână criminală, nu știu dacă s-au epuizat de vizionat toate imaginile. Se pare că nu a fost nicio mână criminală, ci mai degrabă autocombustie, autoaprindere din cauza temperaturilor de afară”, a declarat primarul Emil Boc.

În cazul celorlalte incendii au fost declanșate anchete, dar nici până în momentul de față nu au fost făcute publice rezultatele.

 

Comentarii

Vasule

03.05.2018 14:37

Jos bocitania!!!!!  Jos bulibasa de judet!!!!

Nicu

03.05.2018 15:34

Oare cand se va implica cu adevarat si Prefectul de Cluj, acest absent cu desavarsire? Domnule Nasra, nu vi se pare ciudat asta? Sau a depus o plangere penala, a cerut informatii de la servicii, a primit, totul e OK? In acesta dimineata in zona aeroport era un miros insuportabil, ma mir ca nu sunt afectate zborurile, la ce simt cei ce coboara din avion, multi straini ce sa mai zic. Cum aia a masii nimeni nu face nimica, se stiu si vinovatii, nici o ancheta, bani furati si aruncati in levigat, da, Boc si Tise au de raspuns la niste intrebari ori tocmai de aceea se pune batista pe tambal? Sunt implicati si altii in jaful acesta? Cunosc simpatiile lui raposatul Veres pentru unii membrii PSD, in special Grupul CJ, de asemena implicatiile unor PD-listi, acum PNL-isti. E strigator la cer, atata batjocora.

hater

03.05.2018 16:00

Fenomenul de "combustie spontana" e normal, daca tinem cont ca Pata Rat e la cativa km de padurea Hoia. Pana si un votant de-a lui Boc s-ar intreba: cum se face ca fenomenul de autoaprindere a devenit o constanta de cand a aparut rampa temporara (cu o capacitate ce in mod normal era depasita de mult) si s-a inchis accesul la vechea groapa? S-au intrebat si tovarasii procurori, iar singurul vinovat atunci cand nu era un fenomen paranormal a fost un minor (asta ca sa fie clar ca nici nu va raspunde penal!) ce si-a aruncat chistocul aprins, mucosul! Ca sa vezi cum se pot gasi explicatii pentru populime pe care populimea sa le si creada; din pacate, ce nu intelege populimea e ca efectele gropii de la Pata Rat si ale incendiilor periodice nu se reflecta doar asupra celor din Apahida cum cred unii, iar toate noxele ce se degaja prin ardere le inspiram cu totii.

Adauga comentariu