Veneția floreșteană: bărcuțele plutitoare, alternativă la blocajele din trafic

Mai râdem, mai glumim, dar iată că administrația comunei Florești a reușit, în premieră, să rezolve problemele cauzate de traficul infernal. Cu mult profesionalism și dibăcie, primarul Horia Șulea va pune comuna pe care o conduce, într-un autentic stil liberal, a se citi: habarnist, pe harta orașelor dezvoltate. Practic, prin intermediul fondurilor klingoniene, comuna Florești intră treptat într-un clasament al orașelor suprarealiste: singura comună ce a reușit să surclaseze multe centre europene, recunoscute pentru dezvoltarea rapidă și pentru bunăstarea de care se bucură cetățenii. 

Veneția va rămâne doar o amintire turistică acoperită de tristețe, întrucât undeva în Sud-Estul Europei, în cel mai mare sat 5G din Univers, blocajul din trafic a dispărut ca prin minune. 

click foto pentru imagine completă

Aici, în premieră națională, au fost create cratere special amenajate, iar apa pentru umplerea acestora a fost adusă direct din Antarctica sub formă de gheață. În plus, de un real folos în acest sens s-au dovedit a fi troinele rezultate în urma precipitațiilor abundente, iar străzile nu au fost deszăpezite în mod voit, pentru a suplini nevoia stringentă de apă. 

În acest fel, destul de ingenios, printr-un efort susținut, Primăria comunei Florești a reușit să creeze adevărate lacuri de acumulare pe unde cetățenii vor putea vâsli în voie cu bărcuțe inscripționate cu inițialele partidului învingător și, evident, cu fața blajină și solară a primului cetățean din sat. 

Fondurile necesare pentru achiziția bărcuțelor urmează să fie accesate direct din taxele pe care floreștenii la varsă în bugetul local.

Deocamdată, aceștia pot să „vâslească” cu cizmele de cauciuc rămase de la edițiile anterioare ale Festivalului Electric Castle. 

 

 

sursa foto: cristianjuniegrupliberfloresticluj/facebook

Adauga comentariu