Vederi de pe... strada „betonierelor” din Cluj-Napoca, impropriu numită Anton Pann, Someșului, Paris șamd

Exasperat de mizeria urbanistică în care a târât municipalitatea clujeană strada pe care locuiește, scriitorul și revoluționarul Vasile Gogea s-a decis să ne scrie:

"Dragă Victor,

zi după zi, caravana betonierelor care „deservesc” șantierul din capătul str. Anton Pann, nemaiîncăpînd în zona (de altfel, vag delimitată) a șantierului, pun stăpînire pe o jumătate din str. Someșului. Cînd nu mai încap nici pe jumătatea pînă în str. Paris, trec de intrarea pe Anton Pann și ocupă trotuarul, pînă sub ferestrele caselor. Aici, poliția locală înceracă să mențină trotuarul liber, ridicînd ritmic autoturismele parcate chiar sub semnul care interzice acest lucru și care avertizează „atenție! se ridică autovehiculu!”

Cu „betoniștii”, se vede că e mai greu. Au altă „greutate”! Astfel că puținii cetățeni care mai locuiesc încă (!) în această zonă înghit gazele de motorină de la eșapamentele betonierelor, suportă zgomotul motoarelor lor și se roagă să apară cît mai puține fisuri în pereții caselor lor."

Maestre, Excelență, Șefule Emil Boc, primarule de 4 mandate al municipiului Cluj-Napoca, ai mătăluță cumva știință despre faptul că ar exista ceva numit DISCIPLINA ÎN CONSTRUCȚII? Există prin instituția Primriei vre-un birou care să verifice domeniul public și modul în care acesta este exploatat de către șantieriști? Că acel șantier și MITOCĂNIA șantieriștilor în cârdășie (bănuim, că altfel nu ne explicăm) cu bonțidenii locali, nu e un caz izolat. Numai noi, cei de la Ziar de Cluj, am scris deseori despre cum trotuarele sunt considerate ORGANIZARE DE ȘANTIER și PARCĂRI PERSONALE de către constructori, iar cei din municipalitatea ta, TU ÎNSUȚI, ați făcut urechea șută. Ne-ați arătat că  NU VĂ PASĂ.

Poate acum, că e an electoral imediat, iar rezultatele de la ultimul scrutin electoral nu prea sunt de lăudat, te mobilizezi și-ți mobilizezi sinecuriștii din Primărie și începeți să produceți ceva disciplină pe șantierele Clujului!

Adauga comentariu