Vasile Manu - un veac de abstinenta sexuala si violenta. De ce comunitatea clujeana nu il ajuta pe unul dintre cei mai buni ziaristi din Cluj??!!%%#@ VEZI articolul care l-a consacrat pe Manu in lumea jurnalismului

Cat a fost mic, Vasile Manu, pseudoziarist, pseudoblogger, analfabet si sfertodoct, a fost simpatic. Simpatici sunt, in general, si pechinezii cand sunt mici. Cand cresc, pechinezii nu mai sunt simpatici, devin niste caini isterici, o rasa de caini oarecare.

Insa implacabila trecere a timpului a adus cu sine si consecinte in dezvoltarea personala a lui Vasile Manu.

Imbatraneste. Se apropie de 30 de ani. Iar anii in plus nu i-au adus lui Vasile Manu intelepciune, ci adancirea obsesiilor.

Am cautat pe Wikipedia si in Encyclopedia Britannica, insa marii cercetatori ai lumii nu au date despre varsta exacta a lui Vasile Manu, insa unii cercetatori care i-au urmarit atent dezvoltarea sustin ca a sarit de 30 sau ceva pe acolo.

Asta inseamna ca Vasile a petrecut o crunta perioada de solitudine de la pubertate si pana azi, adica 14 ani. Adica 5110 zile de solitudine. Din piatra sa fii si nu ai cum sa nu constati ce constata Vasile mereu cand se imbata si ne arata latura sa pozitiva:

Insa pana si marii experti in manuisme nu au dovezi academice concrete care sa ateste daca Vasile Manu, atunci cand vorbeste despre sex, act sexual, relationare sexuala, partuza, are plasmuiri sau chiar se refera la o persoana de sex feminin sau masculin.

Dar violenta cu care se exprima arata ce inseamna sa fii solitar 5110 zile. 

Nu gresim cu nimic cand spunem ca Vasile este violent.

 

Abstinenta sexuala este un fenomen inca neinteles in lumea industriei pornografice. Am cautat si eu explicatii, de ce sa va mint, gandindu-ma cum as putea sa il ajut pe Vasile Manu sa depaseasca aceasta stare pe care unii ar putea-o pune in mod gresit pe seama virginitatii, o grosolanie teribila, fiindca ce frumos e sa ai 30 de ani si sa fii virgin! Inseamna sa ai valori, inseamna sa privesti sanatos inspre viata si, mai ales o femeie pe strada in toata splendoarea ei, cu ochi platonici si plini de umanitate.

Singurele explicatii despre abstinenta sexuala ca fenomen (si cele mai bune) le-am gasit in reputata revista Unica, publicatie care noteaza lucruri foarte interesante despre acest flagel:

"Abstinenţa sexuală aduce avantaje, dar şi dezavantaje, pe plan fizic şi emoţional, iar nu doar individul care o practică este afectat, ci şi partenerul de cuplu, în cazul în care există.

Abstinenţa înseamnă refuzul voluntar de a-ţi satisface unele nevoi fiziologice sau a unor plăceri – spre exemplu fumatul, alcoolul sau sexul. Există mai multe motive din care oamenii aleg să fie abstinenţi din punct de vedere sexual. Acestea sunt de ordin fizic, emoţional, religios, financiar ori unele persoane devin abstinente sexual ca formă de protest (n.m. - Vasile a protestat adeseori si in public).
Abstinenţa sexuală este diferită de asexualitate (lipsa totală a atracţiei sexuale) şi de burlăcie, care nu este o alegere, ci un factor de care uneori depinde activitatea sexuală a indivizilor".

Edificant, as spune, desi nu prea. Fiindca la Vasile Manu abstinenta sexuala se reproduce cu violenta.

Insa Vasile e si un pic fraier. Fiindca oportunitatile de a intalni femei au existat. Sunt multe femei carora le-a atras atentia si nu niste femei oarecare:

Sunt multi oameni care au studiat impactul sexualitatii asupra devenirii omului: Sigmund Freud, Josef Breuer etc., dar niciunul nu a fost atat de obsedat de sex ca Vasile Manu care nota acum 3 ani:

Este, poate, cea mai frumoasa definitie a iubirii pe care omenirea nu a putut-o emite pana la Vasile Manu (ceva nu e bine la propozitia asta).

Ea, definitia, este oglinda experientei de viata bogate a lui Vasile, un om ce nu a trecut prin cele 5110 zile ca voda prin iarba:

Starea de maleza intelectuala are suisuri si coborasuri:

 

Interesant este insa ca Vasile Manu exhiba obsesiile sale sexuale in articole de presa. Unul dintre ele este cel care, cu adevarat, l-a consacrat in lumea jurnalismului modern cand, pentru o suma derizorie, Vasile a publicat un articol cu caracter publicitar despre un vibrator pentru care a acceptat ca plata o suma derizorie, gen 20 de lei:

De unde stim ca Vasile accepta bani mici pentru cauze mari? 

Insa este foarte probabil ca pretul acesta mic pe care nicio prostituata nu l-ar accepta sa fi fost inaintat la schimb cu o cerere, aceea ca Vasile sa primeasca cadou un vibrator pe care sa si-l puna sub perna si sa isi viseze ursitul sau ursita.

As vrea sa nu trecem prea repede peste acest articol. Sa nu il privim cu superficialitate, caci el nu inseamna un act de malahie editoriala. Este foarte relevanta data la care a fost publicat. 2 ianuarie 2014.

2 ianuarie. Adica dupa o crunta perioada de solitudine in care, cel mai probabil, oferta de a face reclama pentru vibratoare sexuale a venit ca o izbavire, ca un semn dumnezeiesc. Cand oamenii se dezmeticeau dupa excesele alcoolice si sexuale pe 2 ianuarie, tot pe 2 ianuarie Vasile scria despre ce ghidusii trebuie sa avem ca sa condimentam viata sexuala. Aia care o avem. 

Inchei acum, dar voi reveni. Inchei, fiindca vreau sa fiu ponderat cand scriu despre Vasile Manu, nu de alta, dar...

Comentarii

hater

18.05.2018 20:58

Am ras cu lacrimi 😂

gogu

19.05.2018 15:43

E tare omu'!

Pulărau

21.05.2018 00:50

E fresh. L-aș cam fute.

Galiulia daniela

06.07.2018 00:41

Mor cu omu asta ! O vazut pana acum o femei goală ?

Adauga comentariu