Vasile Manu, persecutat de la Bucuresti

Vasile Manu, unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania, este persecutat de catre trustul Intact. Pentru ca a indraznit sa atace Antena 3 in nenumarate randuri, blogul lui Vasile Manu a fost astazi inchis.

"Nu e de la hosting, e de la domeniu. *Aia de la ROmarg mi-au lasat domeniul sa expire desi eu il platisem. Am informatii de la #bucuresti ca blogul meu a fost inchis la presiunile trustului Intact, dupa atacurile pe care l-am facut Latrinei 3", a scris Vasile pe twitter, unde contul ii functioneaza in continuare.

Bloggerul nu se lasa intimidat. Marsavia comisa astazi nu-i va schimba optica cu privire la postul de televiziune Antena 3.

"Se aude prin presa din Capitala ca antenistii sunt disperati si incearca sa-i reduca la tacere prin orice mijloace pe toti. Imediat ce-mi revine blogul la normal voi continua atacurile la adresa Latrinei 3. Sa ma suga antenistii si toate slugile lor", a mai scris Vasile pe twitter.

#UNITIVASILE

Pe Facebook a aparut chiar si o pagina in care alti bloggeri il sustin pe colegul lor de breasla.

"Bloggerul national Vasile Manu este persecutat de mafia jurnalistica din cadrul trustului Intact!!! Dand dovada de o verticalitate rar intalnita, tanarul clujean a criticat (dur, dar cinstit!) postul de televiziune Antena 3. Drept urmare, mafiotii jurnalisti il persecuta pe tanarul activist clujean, dand ordine structurilor inferioare supuse sa-i strice blogul!", au scris sustinatorii lui Vasile.

"Sa ne unim in jurul acestui brav si pertinent tanar! #UNITIVASILE!!!", au mai scris bloggerii.

Cine e Vasile Manu

Acesta se descrie in putine cuvinte: "Daca esti om cu mine si io sunt om cu tine. Ma respecti, te respect. Despre mine s-a spus totul".

http://youtu.be/T0MsCGPBMMc

Comentarii

make

28.01.2014 11:29

Indiferent cum scrie nimeni nu are caderea sa inchida cuiva gura. Ca o fi basist sau uslamist, egal.

Murphy

27.01.2014 03:16

sunt un bou din diverse motive. foarte multe. m-as pierde in ganduri incercand sa le insirui pe primele doua. de aceea, va marturisesc in momentul de luciditate anual: sunt un bou.

Murphy

25.01.2014 20:45

daca marele blogger scrie "sa ma suga" treaba e clara :))) in plus, scrie ca un postac basist, deci e excelent ca i-a inchis cineva pliscul.

Valentin Vesa

24.01.2014 15:51

Cineva e pe faza:

Nume Domeniu:
vasilemanu.ro

Registrar:
Abo Net SRL

Data Înregistrării:
2014-01-24 08:26:30

Nameservere:

Status:
OK

Iulia

24.01.2014 12:50

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Că mare e gradina ta, Doamne!

Ovi Olaru

24.01.2014 00:40

Vasile Manu este un bufon al mediului online. Prostia lui n-are margini. Pur și simplu e sacul în care toți dau o lovitură. Încearcă și el să-și găsească drumul cel bun în viață, dar fără vreun rezultat pozitiv. E prea prost pentru secolul ăsta.

Perte Raul

11.02.2014 17:30

Tu i-ai cumpărat domeniul, șmechere. 

Ionut

23.01.2014 23:12

E pe bune articolul?? sau este ceva parodie? Sa se lupte cu Intact? Sau altfel spus este prea mic sa prezinte interes si nici nu are nimic ce alora le trebuie.
Dar nimeni nu stie nimic de acest tip... cine e?? ce vrea?? pe ce canale de comunicare??? cu ce scop??? care este domeniu lui???

Un articol facut sa umple pagina si gata. O prostie care Alexa o si promoveaza pe facebook.

Vasile Manu

23.01.2014 22:29

Felicitari, Adina! Dai dovada de o "verticalitate" iesita din comun de a scrie articole comandate de şefuţul tău. Îmi retrag toate cuvintele de laudă la adresa ta. Te-am pupat.

Sper ca mentorul tau Sabin Gherman e fericit.

Vaultboy

23.01.2014 21:49

Vasile Manu, cel mai cunoscut blogger din scara lui de bloc. Articolul ăsta e la mișto sau e pe bune?

Adauga comentariu