Vasile Ilea, pretenarul lui Horia Nasra, a primit locul 1 la Senat, pentru caşcavalul donat în campania din iunie

Horia Nasra ştie să se învârtă, acum că e “preşedinte”. A organizat o listă pentru parlamentare în care să împace şi capra, adică presiunile pe care le are de la sponsorii şi stăpânii lui, cât şi varza, adică pe sine, punându-se locul 1, ultra-eligibil, la Camera Deputaţilor.

Dar mai este un loc ultra-eligibil pe care PSD îl poate agăţa, în această iarnă. E vorba de un post de senator. Aşa că, ce s-a gândit Nasra?
Să îl dea bunului său prieten şi sponsor, Vasile Ilea, un ilustru necunoscut, care a făcut bani negri vânzând toci şi robe studenţilor din universităţile clujene.

Nasra are nevoie de Ilea şi de bancnotele lui ca de aer, fiindcă e rupt în cur şi nu are nici măcar un euro de campanie.

Această mişcare îi irită, însă, pe primarul din Turda, Cristian Matei, căruia, de la prea multe şpriţuri, a început să-i zboare nasul prin stratosferă (n-o spunem noi, o spune Nasra, care, în particular, îl mai numeşte pe Matei şi “Găgăuţă”) şi pe PNL-istul Dorin Lojigan, lombrozianul care reuşeşte să conducă şi PSD Câmpia Turzii, din umbră.

Culmea, pe listă va figura şi doctorul Ovidiu Stănilă, cu imagine foarte bună în zonă, dar care e, practic, impus de Remus Lăpuşan, la cererea lui Ioan Rus.

Şi uite aşa, dragi clujeni, PSD va aborda cel mai important judeţ şi cel mai important municipiu al ţării, după Bucureşti, cu nişte iluştri neica-nimeni. La deputaţi, pe municipiu, cu dl. Nasra, care are notorietate sub 15% şi 0 organizaţie şi cu dl. Ilea, care, ca în vremurile lui Adrian Năstase, şi-a cumpărat locul, ca un baron cu potenţial ce este.

Comentarii

RĂZVRĂTITUL

23.07.2017 11:11

Cu asemenea supernulităţ, care sunt o caracteristică definitorie tuturor partidelor din România, cu excepţia udmr, România îşi continuă neabătută drumul spre dezastrul dorit.

Adauga comentariu