Vasile Dîncu ne vorbește despre USL2.0: Nu exclude o candidatură comună PSD-PNL la alegerile din 2024

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, este convins că actuala coaliție de guvernare va rămâne unită și nu exclude chiar o candidatură comună PSD-PNL la alegerile din 2024. 

”Eu cred că covidul a ajutat, a fost un auxiliar important această pandemie, a creat deja o agendă comună. Suntem obligaţi să facem anumite lucruri împreună.

Apoi, nu există mari diferenţe ideologice în momentul acesta, între stânga şi dreapta pentru că trăim într-o dinamică socială total diferită. De exemplu, când a fost vorba de investiţii, vreau să spun că la procentul de investiţii din PIB, liberalii au venit cu un procent mai mic şi împreună am stabilit haideţi să dăm un procent mai mare şi atunci au fost şi ei mulţumiţi că a fost un sprijin al nostru pentru această dimensiune de brand a Partidului Naţional Liberal.

Dar cei care au fost prezenţi şi care ştiu şi îşi aduc aminte cu siguranţă că n-am vorbit de 7% de la început, 7% am ajuns după ce am discutat împreună şi noi am propus chiar să mărim procentul. Şi atunci am venit cu acest lucru.

Ceea ce ne lipseşte nou încă şi cu siguranţă că o să câştigăm în timp dacă şi colegii noştri liberali vor merge la asta, noi nu avem în România o cultură a colaborării”, a afirmat Vasile Dîncu vineri, la Digi24.

Totodată, acesta a mai afirmat că nu a văzut în guvern niciodată vreun fel de diferenţă sau de partajare pe baza apartenenţei politice a miniştrilor, a unor proiecte.

Adauga comentariu