Vasile Dancu, seful IRES: “Ma alatur si eu ca sponsor proiectului de renastere a sectiei de baschet feminin”

In aceasta dimineata, Liviu Alexa si profesorul Vasile Dancu, seful Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie au finalizat o intelegere prin care IRES devine cel de-al saptelea sponsor al echipei de baschet feminin a Universitatii Cluj.

“Domnul profesor Vasile Dancu m-a sunat in aceasta dimineata si mi-a transmis ca echipa de baschet feminin se poate baza si pe el si pe compania IRES in demersul nostru de refacere a proiectului Universitatii. Mi-a trasmis ca a ramas impresionat de entuziasmul celor ce au decis sa se alature financiar echipei si a simtit ca nu poate sta deoparte, ca trebuie sa contribuie si dumnealui la acest efort. Toti sponsorii nostri vor da bani la club luna de luna si, astfel, vom asigura stabilitate financiara. Ii multumesc pentru gestul barbatesc domnului Dancu. Semne bune iulie are”, a declarat Liviu Alexa, director executiv al echipei de baschet feminin U Cluj.

Comentarii

Barabas

24.07.2015 12:37

Vasile Dancu e unul din putinii clujeni de valoare care se gandeste si la cetate, nu numai la buzunarele lui. Dancu primar ?

s.b.

24.07.2015 21:13

Ai dreptate.In Cluj sunt multi oameni de valoare, iar domnul Dancu este printre ei.Din pacate in fata sunt bagati toti pacalicii, nu dau nume ca se stiu.Eu il apreciez pe acest om mai ales ca intotdeauna a fost solidar cu suporterii lui "U".Tin minte ca, prin IRES, a cumparat 1000 de bilete de solidaritate.Ar face bine sa candideze la Primarie.

Radu

24.07.2015 13:32

Se strang comunistii din PSD=PCR! Macar sa mai dea inapoi comunitatii din ceea ce au furat!

Cetateanul revoltat

24.07.2015 15:00

De acord cu Barabas ! Daca si Domnia sa se inhama la " LATURI " ( ma indoiesc ), hai sa ne organizam sa-l sustinem !!!

Adauga comentariu