Vanessa, „iubi” a fostului șef de la „doi și-un sfert” Gelu Oltean, i-a mai asigurat un drum la DNA lui Emil Boc

Emil Boc devine un obișnuit al drumurilor făcute la DNA, în scopul de „a da declarații”. Desigur, primarul din Cluj-Napoca nu este niciodată vinovat, este doar o piesă extrem de importantă din puzzle. O piesă care „oferă informații utile”.

Astfel, nu e de mirare că Emil Boc a fost chemat audieri, în calitate de martor, pentru a oferi declarații în legătură cu Vanessa Youness. Vorbim desigur, despre scandalul momentului, în care Vanesa a fost arestată pentru 30 de zile alături de „iubi” Gelu Oltean, fostul șef al Serviciului secret al Ministerului de Interne. Acuzație o știe toată țara: trafic de droguri de mare risc, în urma celebrelor deja petreceri tip „reuniune” în care oamenii consumau ceaiuri medicinale șamanice „Ayahuasca” ce conțin DMT.

Conform Evenimentul Zilei, Emil Boc a fost vecin cu Vanessa Youness, în perioada în care Boc era premier al României. În urmă cu câțiva ani, când faimoasa Vanessa a fost pusă sub acuzare că ar fi luat șpagă 1 milion de euro, casa acesteia a fost luată la puricat, iar oamenii legii au găsut un ghid medical care îi aparținea lui Emil Boc, ceea ce ar fi reprezentat pentru procurori un indiciu al legăturii dintre cei doi. Să fie o simplă coincidență?

Conform Antena3, Emil Boc a susținut în acel că nu are informații despre faptele de corupție despre care se vorbește în dosar, iar dacă s-au petrecut aceste lucruri s-ar fi întâmplat fără știrea și implicarea lui. Rămâne de văzut ce știe Emil Boc când va fi întrebat de șamanii din Peru. 

 

Adauga comentariu