Vânătorii lui Bonțidean au propria lege. Poliția Locală nu amendează mașinile parcate pe trotuar

Oamenii lui Bonțidean nu mai au pic de rușine. Nu este prima dată când Ziar de Cluj atrage atenția asupra acțiunilor poliției locale total nepotrivite pentru sarcinile pe care le au. Când trebuie să intervină pentru situații serioase abia se fac văzuți, dar când e vorba de dat amenzi în parcare sunt mereu la vânătoare.

Poliția Locală prioritizează să dea amenzi pe banda rulantă șoferilor care se află în parcare, dar șoseaua și trotuarele e absolut normal sa fie integral ocupat de mașini și mormane de gunoi. Mașinile care se află în parcare, care au plătit și poate le expirase de 5 minute biletul sunt pline de amenzi. Mașinile care sunt pe trotuar pot să staționeze o zi întreagă, să încurce pietonii, nimeni nu are nicio problemă.

O altă dovadă a incompetenței poliției locale

În față la finanțe pe strada Ferdinand, un alt șmecheraș de Alba a oprit în mijlocul drumului. Ghinionul lui a fost că vânătorii de la locală l-au ochit și nu a scăpat nepedepsit. Ca să îi dea amenda, oamenii lui Bonțidean l-au urcat pe trotuar, în plin centru, cu zeci de pietoni. A se vedea cum poliția locală îl încurajează să urce pe trotuar, chiar dacă la 10 m este o stradă, unde putea opri fără să încurce pe nimeni.

 

 

 

Adauga comentariu