Vânătorii de nesimțire: Pentru că nu are cine să impună legea, în Cluj-Napoca șoferii fac slalom printre pietoni pe trotuare

Pe Bulevardul Eroilor, în această dimineață, o șoferiță a confundat zona pietonală cu un traseu de raliu urban, traversând, ca o eroină, întregul bulevard, cu bolidul din dotare ce are și un număr de înmatriculare sugestiv: CJ 05 KNG.

Pentru că Poliția Locală are o prezență imperceptibilă pe străzile Clujului, șoferii indisciplinați circulă și parchează pe trotuare fără frică, legea fiind facultativă în acest oraș în care nu are cine să o impună. 

Comentarii

sorin

21.11.2016 18:39

tembela aia aproape m-a calcat intr-o zi, presupun ca zilnic se plimba pe acolo, ca e mai usor de parcat unde o merge, ce mai conteaza zona pietonala... 

Cell

22.11.2016 09:57

sunt niste locuri de parcare intr-un gang pe eroilor, mai parcheaza si un q7 si ceva x5 acolo...deci ii oarecum legal.

FELIX

22.11.2016 11:40
Nu e tembela e tupeista ! Si in curtea blocului unde locuieste s-a facut "stapana" pe locul de sub batatorul de covoare cu toate ca are garaj. Barbatu-sau isi parcheaza masina in fata garajului care nu stiu in ce scop e folosit. Daca vreun "nefericit" indrazneste sa_si parcheze masina ocazional sub batator si apare miss ,atunci sa auzi claxonari, ca la balamuc, indiferent de ora ! Asa ca nu ma mir ca a pus stapanire si pe pietonala din centru. Dar totusi nu se pot lua masuri?

Adauga comentariu