Vânători de nesimțire: RADP repară pe banii publici pagubele făcute de nesimțiții care parchează ilegal. Îl rugăm pe Marcel Bonțidean să recupereze banii, dacă nu, să îi dea de la el din buzunar

În lipsa parcărilor promise de Emil Boc încă din 2004, Clujul e plin de mașini parcate ilegal. Trotuarele și spațiile verzi au devenit locul în care nesimțiții își defechează mașinile ori de câte ori îi apucă câte o necesitate. Dacă ar putea să își cumpere shaorma direct din mașină, ar face-o.

Un loc predilect de parcare nesimțită, în afară de cel din față de la „finanțele” de pe Regele Ferdinand, este trotuarul de la colțul străzii Universității cu Avram Iancu, peste drum de Facultatea de Drept. Tot individul care are de cumpărat un covrig sau de xeroxat un act își cațără mașina pe acel trotuar.

Ieri, după-masă am mai filmat o mașină defecată pe acel trotuar. O puteți urmări în filmuleț:

 

Dimineață, surpriză, niște muncitori, probabil de la RADP, reparau trotuarul. Pe banii cui? Dacă gardienii panseluțelor din municipalitate și-ar fi făcut datoria și măcar i-ar fi atenționat pe toti nesimțiții pe care i-am fotografiat și filmat în zona, nu am fi avut parte de surpriza de a plăti noi stricăciunile cauzate de nesimțirea altora.

De aceea îi rugăm pe angajații RADP să discute cu colegii de la așa zisa Poliție Locală pentru a recupera de la nesimțiți prejudiciul, sau dacă nu, să îi recupereze din buzunarul pensionarului de lux., Marcel Bonțidean.

 

Adauga comentariu