Vânători de nesimţire: parcarea ostentativă dăunează doar trecătorilor

Poliția locală este mult mai preocupată să se ascundă de Ziar de Cluj și NCN decât să-și facă datoria. Sau, mai grav, între paznicii de panseluțe ai Primăriei și cei care încalcă regulile în municipiu există partipriuri.

Altfel nu ne putem explica de ce acest individ își etalează "jipanul" în același loc, încălcând legea, în zile diferite și ore diferite, fără ca nimeni să nu-l vadă și să-l pună la punct cu chitanțierul, după cum merită.

Obrazul gros etalat cu ostentație (și mai avem fotografii și din alte zile) denotă faptul că individului nu-i pasă de păzitorul-șef de panseluțe al municipalității.

Problema este că nu-i pasă de banii pe care-i dăm degeaba unui serviciu inutil, care începe să capete mentalități și apucături de milițian.

Comentarii

dobre ioan

03.03.2017 10:08

hai ca sunteti rai :-)pai vine omu' sa isi bea cafeaua in fiecare dimineata si plateste tva pentru acea cafea, si cafeneaua ajunge sa plateasca taxe si impozite locale si la stat, si acum vreti ca sa inchideti cafeneaua ca ii alungati clientii?

ANONYMOUS

03.03.2017 10:29

Sofer nesimtit(a) care nu stie la bunul simt sa nu parcheze in acel loc,iar daca il sanctioneata se apuca de baunat ca si cainii la stele.

Adauga comentariu