VÂNĂTORI DE NESIMŢIRE: Cu complicitatea poliţiştilor de la Secţia 5 Cluj-Napoca, “bonţidenii locali” parchează cum vor muşchii lor, abuziv, sub geamurile Dispeceratului Poliţiei locale Cluj-Napoca!

Din 15 iunie 2020, de când l-am surprins pe poliţistul local Cristian Boca parcând, cu nesimţire, într-un loc interzis, s-au întâmplat multe şi nu s-a schimbat nimic.

CITEŞTE: VÂNĂTORI DE NESIMȚIRE. Se pare că e vorba de un polițist local! Dacă e așa, JOS PĂLĂRIA, Emil Boc! JOS PĂLĂRIA, Marcel Bonțidean!

Ce s-a întâmplat?

În primul rând, cu tupeul pe care numai obişnuinţa de a comite abuz la adăpostul uniformei şi al meseriei soţiei (procuror DNA Cluj, om al legii cum s-ar spune), Cristian Boca a formulat împotriva mea şi a ziarului al cărui redactor şef sunt o plângere la Secţia 5 Poliţie Cluj-Napoca – o secţie fără nici o competenţă teritorială în a face “investigaţii”, iar onor poliţiştii de acolo au ales să inventeze o amendă contravenţională şi să amendeze cu maximum admisibil firma editoare a Ziar de Cluj. Pe o lege din 1991, pentru tulburarea liniştii publice, proferarea de injurii, folosirea unui limbaj trivial şi altele asemenea minciuni ordinare, scoase din burtă.

Adică eu, jurnalistul, am semnalat o ilegalitate şi, prin aceasta, am încălcat liniştea publică. Aşa ca între nesimţiţii în uniformă care se acoperă unii pe alţii, probabil. Şi cărora le-am tulburat liniştea în a comite abuz după cum vor muşchii lor. Adică, needucaţii şi neterminaţii aceştia amendează maşinile parcate aiurea şi singurul exemplu personal pe care-l dau este acela că ei parchează aiurea! Că pot! Că dacă li se atrage atenţia ştiu ei pe cineva care să îi ajute (din slugărnicie, din interes, din spirit de gaşcă infracţională în uniformă) să pună pumnul în gura celui care face “ciocul mare”.

Adică eu, jurnalistul, am scris că Cristian Boca este soţ de procuror (de unde şi tupeul în a comite un abuz), fără să pomenesc nume, să dau loc de muncă - şi înşiruirea de cuvinte „soţ de procuror (că nu prea există funcţia de procuroare şi noi vrem să scriem măcar corect româneşte, nu ca toţi agramaţii care ne înjură) şi ginere de miliţian”, a devenit „limbajul trivial dominat de expresii jignitoare la adresa doamnei procuror Boca Luminiţa”. Parcă se şi vede poziţia de drepţi care s-a luat în momentul în care s-a scris MINCIUNA ORDINARĂ de mai sus, nu?

CITEŞTE: Vorbim despre dreptul de a fi răi de gură, drept câştigat cu sânge în stradă. Sânge vărsat de strămoşii în uniformă ai actualilor asasini ai libertăţii de opinie

Asta s-a întâmplat. Între timp, am contestat mizeria de Proces-Verbal şi îmi rezerv dreptul de a acţiona, în continuare, împotriva acestei încârdăşiri menite să încerce să pună pumnul în gura presei, să îngrădească nelegal libertatea de expresie. Anticonstituţional, împotriva tuturor deciziilor CEDO pe genul acesta de speţe. Îi informez încă o dată pe slujbaşii statului: VIAŢA PE BANI PUBLICI, NU ESTE VIAŢĂ PERSONALĂ. Iar abuzul în exerciţiul funcţiunii (chiar şi acea parcare de nesimţit cu uniformă de poliţist local) se pedepseşte.

Ce nu s-a schimbat?

Tupeul şi nesimţirea poliţiştilor locali. Se parchează în ciudă, abuziv, fix ca în imaginile luate în această dimineaţă.

De altfel, de atunci am mai publicat în Ziar de Cluj imagini cu parcări abuzive în această locaţie de sub geamurile Dispeceratului Poliţiei locale Cluj-Napoca. Cu acelaşi rezultat ZERO de a se stopa abuzul.

Şi de ce să nu se parcheze abuziv, chiar dacă sunt locuri de parcare libere pe care se putea parca legal? Păi, ce mesaj să mai transmită ei că se pot urina pe lege, că ei sunt "oameni în uniformă"!? În fond CU COMPLICITATEA poliţiştilor de la Secţia 5 Cluj-Napoca se poate face plângere şi amenda contravenţional firma editoare a Ziar de Cluj până se satură jurnaliştii să mai sesizeze ilegalităţile folosindu-se de „limbajul trivial dominat de expresii jignitoare la adresa doamnei procuror Boca Luminiţa”!

Felicitări, bă! Sunt mândru de voi şi de uniforma pe care o întinaţi purtând-o şi de banii mei!

Şi Ceauşescu ar fi mândru de voi!

PS: Aştept şi eu să-mi prezentaţi amenzile pe care vi le-aţi dat pentru aceste parcări abuzive. Şi ce măsuri s-au luat împotriva celor care au comis aceste abuzuri. Inclusiv din partea celor de la Poliţia Municipiului Cluj-Napoca. Dacă de la ei nu, aştept o poziţie din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj. Mulţumesc!

Adauga comentariu