VÂNĂTORI DE NESIMȚIRE: Cocalarul cu "beemveu" parchează pe trotuar, că polițistul local e prea fericit că are fluier să se joace de-a circulația în intersecție

Gardienilor panseluțelor de sub comanda pensionarului de lux Marceluș Bonțidean, numiți impropriu “polițiști locali”, li s-au dat “cașchete” albe, mănuși albe din ațică și fluier. Atâta sunt ei de fericiți că pot să se joace de-a poliția rutieră încurcând circulația în intersecție (deși legea le-o cam interzice), încât nu mai au timp de adevărata lor menire, aceea de a nu lăsa cocalarii să-șu defecheze mașina pe trotuare, după cum îi taie.

Ieri după-amiază, în timp ce panseluța lui Bonțidean își fluiera fericirea în intersecția de la Melody, fluturând aiurea mânuțele, neterminatul sau neisprăvita cu “beemveu” avea o necesitate la sediul UPC de pe latura nordică a Pieței Unirii, cea cu “trotualul” proaspăt reabilitat. Pe banii mă-sii și lui tac-su, firește.

Panseluțele lui Bonțidean sunt preocupate să încurce circulația în intrsecții, să-și tragă certificat de persoane cu handicap (deși să faci parte din „unitate” nu e unul atât de mare), sau stau la pândă la mașinile parcate legal, să prindă secunda dintre expirarea termenului de parcare și introducerea unei noi plăți, să-și facă planul la amenzi. Asta când nu sunt preocupați plenar să hăituiască mașinile NCN; n-au prin urmare timp să se ocupe de nesimțiți. Pentru prea mulți dintre ei e ca și cum ar da în ei înșiși, în “tovarășii” lor.

Adauga comentariu