Vânători de nesimțire – Clujul, WC-ul personal al needucaților

Un taximetrist ne-a trimis imagini cu un client care se află într-o stare avansată de ebrietate ce a confundat spațiul public cu WC-ul din baia proprie.

”Acest cetățean, după ce a făcut comanda la taxi în alta parte decât unde era, când în final am reușit sa deduc unde e, a urcat în mașină și fiind în stare avansata de ebrietate am fost nevoit sa l refuz”, ne-a explicat taximetristul.

Taximetristul se întreabă de ce nu a folosit toaleta barului din care tocmai ieșise, de ce a preferat să folosească spațiul verde.

”El a ieșit cu 2 min înainte dintr un bar, care presupun ca avea și toaletă. După alte amenințări, mi a mai arătat ceva degete și s-a urcat la un alt coleg în mașină și a plecat.... Pe Borhanciului. Dacă și dumneavoastră considerați ca orașul acesta nu merită oameni de acest gen faceți-l puțin de rușine”, a mai menționat taximetristul.

Într-adevăr considerăm că în acest oraș astfel de comportamente trebuie sancționate. Mai mult, în contextul în care taximetriștii sunt mereu cei arătați cu degetul, cred că este cazul să arătăm că există derapaje și din partea clienților. 

 

Adauga comentariu