Vânători de nesimţire: autoturisme parcate pe trotuar, pietonii circulă pe carosabil

Au venit studenţii. Adevărat, însă această afirmaţie nu este o scuză pentru ca fiecare să parcheze unde găseşte un petec liber.

Ce e şi mai grav, maşina care ar trebui să asigure siguranţa circulaţiei e blocată în trafic, tot pe strada Buftea. Faţă în faţă cu autoturismul parcat neregulamentar, pe trotuar.

Practic, poliţistul local care conduce maşina de siguranţa circulaţiei ar fi avut timp să facă două poze, să completeze un proces verbal şi să-l amendeze pe cel parcat pe trotuar. Oricum, nu a ajuns mai repede la intersecţie.

parcari aiurea nesimtitmon siguranta circulatiei

Comentarii

bogdan

03.10.2016 15:49

O da... pe Buftea e "trotuar parking" pe ambele sensuri.

Gugu

03.10.2016 16:35

Nu sunt de acord cu parcarile astea aiurea pe trotuar, insa ele fac parte din viata de zi cu zi ale clujenilor. Din pacate sistemul de ridicari auto e inca blocat, iar amenzile nu rezolva bunul simt al soferilor. Ce pot sa spun e ca stirea prezinta o parte foarte proasta. Masina aia nu e a politiei locale.

cozma

04.10.2016 11:24

Ca nu e ok sa parchezi pe trotuare, de acord. Dar unde sa-ti si lasi masina? Ca doar n-o poti plia sa o duci in casa. Problema de fond e alta, iar pana nu se rezolva asta, pot fi taiate amenzi si ridicate masini pana le vine acru politailor, ca tot asa o sa se parcheze.

Adauga comentariu