Vampirul banilor publici, Ionuț Geană, a încasat 9.000 de lei de la Spitalul Județean condus de Șușca, în timp ce în spital colcăie șobolanii și e plin de mizerie

Impostorul colorat Ionuț Geană a cerut astăzi, într-un gest patetic și schizofrenic, excluderea morală a lui Liviu Alexa din ”Viața Cetății”. Când ciorile se cred iguane, doar xanax-ul le mai salvează. Geană vorbește de abuzuri morale, în vreme ce el este un violator al banului public, un vampir-sugativă fără morală. Deși Sptalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, așa cum dezvăluia deputatul Emanuel Ungureanu în repetate rânduri, colcăie de șobolani, iar pacienții stau într-o mizerie de nedescris, Geană a primit de la Petrică Șușca, managerul instituției, un purcoi de bani ca să facă un filmuleț laudativ. Nu e prima violare a banului public pentru Ionuț Geană. În urmă cu câteva săptămâni v-am arătat cum a primit câteva mii de euro pentru filmulețul de prezentare de la Ciurila, prin încredințare directă, direct de la primarul penelist, Cristinel Popa. 

 

Atâta tot că vorbim de producții a la cioara vopsită. Spre exemplu, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, manageriat de economistul Petru Șușca, a luat 9.327 de lei pe firma MANIFEST MEDIA PRESS pentru un astfel de video laudativ. 

Prietenia pe bani consta într-un filmuleț video laudativ la adresa instituției. 

Adevăratul filmuleț despre situația de la SCJU Cluj e facut recent, pe gratis, de către deputatul Emanuel Ungureanu. Desigur, în clipul despre care vă vorbim nu o să găsiți basmul de 2.000 de euro al tandemului Geană-Șușca, ci ȘOBOLANI adevărați care mișună prin Spitalul de NeuroChirugie al SCJU Cluj. 

 

Adauga comentariu