Valentine’s Day prin ochii poliției. Abracadabra! Ce dispare, ce apare?

Valentine's Day, această zi în care e musai să ne iubim, cum trebuie neapărat să fim mai buni de Crăciun. E ziua în care străzile sunt inundate de pluș, iar vidanjorii inimilor sunt chemați să curețe fiecare ursuleț, fiecare petală de trandafir.

Dar poate nu știați că de azi începând se mai întâmplă un fenomen: dispariția misterioasă a bărbaților. Cel puțin asta aflăm dintr-un mesaj postat pe facebook de Inspectoratul de Poliție Județeană Cluj.

„Din datele și informațiile obținute rezultă că, în perioada următoare, vor fi înregistrate dispariții misterioase de bărbați! Acestea se vor înregistra, cu precădere, în perioada 14 februarie - 9 martie! Având în vedere aceste informații, dorim să liniștim populația (în special doamnele & domnișoarele) și anunțăm că importante efective de poliție sunt angrenate în acțiuni de prevenire și combatere a acestui fenomen. Vă asigurăm că perioada următoare va fi lipsită de incidente (niciun osândit nu va scăpa) și, cu siguranță, va fi plină de cadouri!”

În materie de dispariții de persoane, IPJ Cluj, în colaborare cu ISU, știm că sunt experți, în fond l-au găsit pe Adrian Zaharia, fostul director al APIA Cluj, dispărut pe 21 iulie, 2018, pe lacul Beliș-Fântânele. Altfel nu ne explicăm postul, în care ne spun că sunt pregătiți să depisteze toți bărbații dispăruți prin baruri și pătuțuri la amante.

Apropo de dispariții, s-a rezolvat oare dispariția deplasării cu mașina prin Cluj? Că în traficul clujean mai mult se stă decât se deplasează, iar poliția rutieră pare mai preocupată să stea la pândă de mici ciupeli decât să descongestioneze traficul.

Poate s-a rezolvat și dispariția banilor de la două bănci din cluj de anul trecut, prin jaf armat. Evident, dacă nu era doamna de la Cec Bank să-i dea una în cap cu „poșețica” la spărgător, de banii furați puteam să ne cumpărăm mai multe glumițe de la IPJ Cluj. Poate chiar două.

Suntem convinși că și cei care umblă zombificați de la droguri pe străzile Clujului apreciază glumițele IPJ Cluj. Ba chiar îi roagă să le spună ce fumează. Și dacă tot vorbim despre dispariții, unde a dispărut stația de metrou din celebrul cartier clujean Mănăștur, în apropierea căreia se închiriază apartamente.

 

 

Adauga comentariu