Valentin Jucan a angajat-o pe nevasta celui mai bun prieten al sau, Dorin Pugna, contabil-sef la Academia de Muzica Gheorghe Dima, condusa de tac-su, rectorul Vasile Jucan. Concursul, o facatura. Academia de Muzica a ajuns afacerea de familie a Jucanilor

Pocaitii au acaparat Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca prin amabilitatea lui Florin Astefanoaie, zis si Esteban. Dar asta nu e singura institutie culturala transformata in mosie personala. Academia de Muzica "Gheorghe Dima" este aproape intabulata pe numele rectorului Vasile Jucan, care taie si spanzura acolo.

Trecand peste salariul lunar de 12 000 de lei, la care se adauga sporuri ce fac ca leafa lunara sa ajunga la 16 000 de lei, Jucan Vasile se ocupa si de pilele fiului sau, Valentin Jucan, pana mai recent membru al Consiliului National al Audiovizualului.

Vali, baiat bun, are un prieten cam nedescurcaret: Dorin Pugna.

Pe care, cat a fost Vali la CNA, l-a bagat la tot soiul de sinecuri ale firmelor de media. De exemplu, Pugna a fost jurist la Look TV. Si interfata lui Jucan atunci cand era de incasat cascaval pentru diverse servicii la CNA.

Pugna are o nevasta. Ana Maria. Aciuata la UMF, nu i-a placut acolo ca era mult de munca si salariul mic. Asa ca Valentin Jucan a ajutat-o sa devina contabil sef la Academia lui tac-su. Ca nu mai e Academia de Muzica "Gheorghe Dima", ci Academia Vasile Jucan.

Ca contabil-sef (sic!), Ana Maria ciuguleste un salariu de cam 8000 de lei pe luna. 

Pai, nu e fain sa faci ce iti toaca capul intr-o institutie de stat? Pai, nu e fain sa o pui contabila-sef pe nevasta celui mai bun prieten al fiului tau? Pai, e!

Sa va spunem ca concursul pentru post s-a tinut in biroul rectorului, ca a fost o mizerie de concurs. Proaspata mamica, Ana Maria Pugna s-a carat in concediu maternal cu 8000 de lei pe luna. Dorin Pugna e angajat la firma radioului EBS a afaceristului Daniel Metz, bagat tot de Jucan acolo, dupa ce i-a votat lui Metz licenta de radio. Deci, e bine.

Adauga comentariu