Valentin Cuibus se dezice de Peter Tunde in fata presei, dar le-a spus directorilor de scoli sa nu care cumva sa faca referire la ea in discursurile inaugurale

Comentarii

Zanzibar

15.09.2014 22:36

Dacă aveți impresia că Generalul Cuibus nu pune mâna pe corcodușe vă înșelați! Nu există transfer sau detașare în inspectorat fără ca Generalul să nu tragă spuza pe turta lui. Ca pont vă spun doar că urmează să schimbe câțiva inspectori, și da - nu vor fi de la PSD, că doar Generalul e acolo cu girul Gongului de la Răchițele.

barcuta

16.09.2014 04:15

Mari potlogarii se fac in inspectoratele judetene scolare din Romania!De la inscrierile in gradinite si scoli, la bacalaureate, definitivate, grade, titularizari sau detasari detasari mafia afacerilor marunte si multe e la rang de "mireasa"!Cuibus face parte din sleahta postdecembrista a noilor cicoci!Traiasca Grigore Zanc!

claudiu

16.09.2014 08:49

Tu Adina ori esti proasta ori te faci!Ce investitii la scoli si gradinite? Bani sunt la primarii ! Cine sunt ordonatorii de credite? Mai citeste si tu ceva...

liana

16.09.2014 20:57

Nu va insultati, va rog! Sa raminem la obiect si sa zicem lucurrilor pe nume. Bine ar fi sa se faca "mai lumina" in ce se petrece in inspectorat. Cum adica sa nu se mai vorbeasca despre asta???? E foarte grav ce se intimpla acolo! Daca sint persoane care sint nemultimite, sa o zica!Mersi tuturor!

Adauga comentariu