Valentin Cuibus respinge acuzatiile de complicitate in cazul Cordos

Seful Inspectoratului Scolar General, Valentin Cuibus, respinge acuzatiile procurorilor DNA, conform carora senatorul Cordos ar fi intervenit pentru un post de profesor suplinitor.

Procurorii anticoruptie au aratat ca Mihaela Cordos, sotia senatorului, a promis unei persoane ca, in schimbul unor foloase necuvenite, ii va obtine un post de profesor suplinitor la o scoala in Cluj Napoca. Promisiunea a venit in conditiile in care femeia a afirmat ca sotul ei, senatorul Alexandru Cordos, se bucura de influenta asupra inspectorului scolar general de la ISJ Cluj si ca va interveni personal la acesta pentru a-i obtine locul de munca promis.

Contactat de Ziar de Cluj Valentin Cuibus a declarat:

“Am aflat si eu din presa. Noi in ISJ nu am schimbat nicio persoana in anii astia, deci despre ce vorbim? Posturile didactice se ocupa prin concurs, strict din toate punctele de vedere. In rest fiecare poate sa spuna ce vrea, ca se poate face. Nu se poate face nimic. Oricine vine la noi ii indrumam sa mearga la concurs”, a aratat Cuibus.

Comentarii

Claudiu

23.04.2015 20:44

Nai draga pai cine organizeaza concursul? Pai nu dvs. si faceti astfel incat sa participe doar persoana vizata! Chiar credeti ca toata lumea e proasta?

ilarie popescu ...

26.04.2015 09:13

Dudu ,vine lupu iute-l cu clopotelUmbla prin Turdel si s-a arpopie de turghici  al cui ? 

Din Cluj

24.04.2015 11:33

Domnule Cuibus.... ma faceti sa rad in hohote!!!! Auzi " Posturile didactice se ocupa prin concurs, strict din toate punctele de vedere."... Pe bune? Am fost si eu un an profesor suplinitor. Bun cand am mers iar si am dat examen, desi am fost printre putinii care au luat nota mare, dar foarte mare mi-a fost uimirea cand am mers la sedinta publica... de ce? Pentru ca in momentul in care am ajuns acolo toate posturile erau deja ocupate? Imi puteti spune cum? din cateva zeci de coduri nu mai era nici macar 1 liber? Cum? Hai sa fim seriosi e foarte clar si batator la ochi ca la ISJ se fac cele mai mari invarteli. Mi-ar fi rusine sa fiu in locul dumneavostra si sa ies in public sa spun asemenea lucruri ! Eu as propune ca DNA-ul sa faca o cercetare mai amanuntita la ISJ Cluj! Si sa nu mai spun de concurs.... sub toata critica... toti se cunosc cu toti si le duc pachete. Am vazut profesori sub influenta alcoolului care au promovat, iar eu care eram debutant si nu sunt adeptul mitei (asa am fost crescut, sa obtin totul pe merit) si a pachetelor am fost dat la o parte ca un gunoi. Vi se pare normal? Doamne fereste!!! Ma bucur ca am schimbat domeniul, dar imi pare rau sa vad cum dati oamenii buni la o parte si preferati panaramele

Luminita

24.04.2015 11:54

Ar trebui Cuibus sa-si dea demisia de onoare, inainte de-a intra pe fir DNA-ul, ca atunci nu va fi bine cu el. Prea si-a facut de cap, de cand este sef pe la fel de fel de institutii importante ale Clujului. Cred ca trebuie stopat acest individ, plin de pile si infumurat, si sa vina un alt inspector general, ca ne-am saturat de el!

Maria

24.04.2015 12:33

Directorii organizeaza concursuri iar directori sunt numiti de ...?Ghici ciuperca cine...Personal de inspectorul general CuibusDeci despre ce vorbim? 

Andy

24.04.2015 19:16

Doamne, asta chiar are impresia ca  prosteste pe toata lumea !!! Cand va fi dat afara??? El nu are bunacuviinta de a demisiona, oricum!!!

fost profesor

24.04.2015 20:32

Trebuie dat un sut in fund la aceste lepre corupte !

Iulia

26.04.2015 09:38

Serios domnul Cuibus, nu ați schimbat pe nimeni în ultimii ani? Întotdeauna ați schimbat oamenii care nu vă conveneau. Ar fi bine să vă fie teamă nu de DNA ci de ADN adică de blestemele tuturor celor cărora le-ați făcut rău, cei care meritau acel post de cadru didactic, toți cei care mai cred în procesul de învățământ și care vin spre învățământ cu convingerea că pot face ceva bine pentru generațiile care vin după noi. Din păcate toată clasa politică este coruptă și cancerul acesta al corupției face rău și pervertește până la cel mai jos nivel întreaga societate. 

Adauga comentariu