Valentin Cuibus e singurul candidat la functia de sef la Inspectoratul Scolar Judetean Cluj

Actualul inspector general al institutiei va fi, cel mai probabil, si cel care va ocupa functia pentru urmatorii ani. Ieri a fost ultima zi de depunere a candidaturilor pentru concurs si este singurul inscris.

Cuibus a preluat conducerea inspectoratului in iunie 2012, dupa alegeri si a mai avut un mandat si in timpul guvernarii PSD anterioare. Functia a fost ocupata in “pauza” dintre mandate de catre PDL-ista Anca Hodorogea, timp in care Cuibus a asigurat functia de director al Palatului Copiilor Cluj. 

Concursul are loc la nivel national, pentru ocuparea a 42 de functii de inspector sef. Dosarele de inscriere puteau fi depuse, in intervalul 18-23 februarie 2015, la sediile inspectoratelor scolare pentru ale caror functie de conducere de candidează,

Examenul pentru functia de inspector scolar general la ISJ Cluj va avea loc in perioada 11-20 martie in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice (MECS). Metodologia de concurs, bibliografia de concurs, modelul de curriculum vitae, declaratia pe propria raspundere, fisele de evaluare a probelor, fisa postului si lista documentelor necesare inscrierii la concurs se afiseaza atat la sediul MECS, cat si la sediul fiecarui inspectorat scolar judetean.

 

 

Comentarii

Cetateanul revoltat

24.02.2015 18:27

N-are concurenta dl. Cuibus! Nimeni nu are curajul sa candideze? Asta-i culmea!

Florin

01.03.2015 00:31

penal

Adauga comentariu