Vă plângeți de traficul infernal din Cluj-Napoca? Primăria vă răsplătește cu noi restricții de circulație cu ocazia Semimaratonului „Transilvania”

Cluj-Napoca e un oraș minunat, exceptând momentele când nu e. Zeci de mii de clujeni înjură printre dinți, zi de zi, când sunt nevoiți să piardă ore în șir în trafic. Că Primăria e incapabilă să găsească soluții reale, nu mai e un secret. Cetățenilor li se aruncă sub nas un metrou imaginar sau o centură ocolitoare invizibilă și gata planul cincinal. 

Mai mult, parcă nemulțumiți de calvarul insuficient prin care trec șoferii, cei de la Primărie închid orașul după bunul plac. În plin început de an universitar, cu Strada Regele Ferdinand în șantier, cu autobuzele blocate în trafic, autoritățile locale nu au nicio problemă în a închide noi străzi. De data aceasta, pentru Semimaratonul „Transilvania”. 

„Primăria Cluj-Napoca anunță restricții de circulație cu ocazia Semimaratonului „Transilvania”, care se va desfășura duminică, 6 octombrie 2019, pe un traseu de 21 km. Restricțiile de circulație vor fi instituite pe următorul traseu, între orele 08.00-11.00: start din Piaţa Unirii – Bd-ul Eroilor – latura de est a Pieţei Unirii – str. Iuliu Maniu -  str. Baba Novac – str. Mihail Kogălniceanu – str. Gaal Gabor – str. Ion I.C.Brătianu – str. Hermann Oberth - str. Mihail Kogălniceanu – str. Emmanuel de Martonne - str. Ion I.C.Brătianu – str. Universităţii – str. Potaissa – str. Episcop Ioan Bob – Piaţa Unirii”, se arată într-un comunicat al administrației locale. 

Ca să pună capac, din cauza lucrărilor de reabilitare a străzii Regele Ferdinand, stația de autobuz din fața magazinului Central va fi desființată.

 

 

Foto: Facebook Emil Boc

 

Adauga comentariu