UTCN, luată de fraieră de Untold! – în timp ce UBB își închiriază singură căminele pentru festivalieri, Universitatea Tehnică îi îmbogățește pe intermediari

Comentarii

unu'

22.06.2017 13:08

Mizeria asta de untold începe să mă calce pe nervi. Nu doar că accesul publicului e interzis într-o zonă publică, dar calitatea vieții scade drastic în perioada respectivă și înafară de organizatori și hotelieri, nimeni nu-i mai bogat. Bubuiala din fiecare noapte e insuportabilă - Boc ar trebui dat în judecată pentru asta.

una'

22.06.2017 15:10

La fel poti sa le spui mizerii la TIFF, Jazz in the Park, evenimentele sportive pe Cluj Arena si in Sala Polivalenta, toate "bubuielile" organizate in acest oras. Daca esti ingust la minte (vorbesc la modul general), ai foarte multe alternative pentru acel weekend. Cu exceptia cadrului semi-legal (in cazul Untold cel putin), pentru care nu sunt responsabili locuitorii Clujului, aceste evenimente aduc foarte multe beneficii orasului: bani la bugetul local, turisti, faima peste hotare. Hai sa nu ne mai plangem de "bubuiala" si sa privim un pic mai deschis aceste evenimente.

Radu

22.06.2017 15:34

De acord cu unu' de mai sus. Untold-ul e doar o alta dovada a lipsei de respect a lui Boc fata de cei ce locuiesc in permanenta in orasul asta. Banul pe care-l fac organzatorii dicteaza, ce conteaza ca se inchide parcul si ca bubuie orasul 4 zile, bani sa iasa. Si doar oricum, nu se organizeaza in Zorilor la Boc in fief, acolo la 10 dam stingerea.

Adauga comentariu