USR Plus Cluj, dar oare cand il veti da afara si pe discriminatorul de gen, pe homofobul Elek Levente?

Peste multi ani, daca va mai exista mizeria de partid-alianta USR Plus, sper ca mi se va ridica o statuie pentru ca am luptat mereu impotriva ipocritilor si mincinosilor din USR Cluj. Ca despre aia din PLUS chiar nu am ce sa zic de rau. Deocamdata. Dar despre sfertodoctii din USR Cluj am scris mereu. Am vazut recent ca a fost dat afara grasutul ala maghiar si analfabet ce se pretindea om de cultura, nu ii mai tin minte numele. M-am speriat ca l-or fi gabjit pe ala de era sursa mea si care imi spune mereu ce se mai intampla pe acolo. Dar nu l-au gasit.

M-am intrebat insa mereu de ce securistii din PLUS nu l-au dat inca afara pe papagalul de Elek Levente. Ma, oglinda perfecta a nesimtirii si a ipocriziei. In seara asta, am mai primit o dovada ca ar trebui repede scapat de el. 

Vorbele de ocara ale lui Levente nu sunt oarecare. El vorbeste asa cu un sustinator al USR Plus, habar nu am daca e si membru, dar, orisicum, de rahat atitudinea, limbajul si, mai ales, credinta. Ungurului Levente ii displac gay-ii, lesbienele, e un mic hitlerist si acuzator al oricarei fiinte care ar avea o alta orientare sexuala decat "aia", pe care o crede el "normala".

Elek esti foarte prost. Si nesimtit. Pentru asta, sa fiu in locul Salcudencei, maine ti-as da un sut in adeziune. 

PS: Intre timp, am aflat ca Arpad Sebesi e consilier local. Scuze, Arpi, pentru ignoranta, chiar nu stiam ca existi in aceasta demnitate. Ca oricum sunteti slabi. Dar asta nu ma impiedica sa iti iau apararea, si de ai fi fost cetatean simplu, nu ales local. Un ungur sa discrimineze un ungur, asa cum a facut-o Elek, tot taranie ramane... Mea pulpa. 

Adauga comentariu