USR-istul Bogdan "Bob" Radulescu, acuzat de un protestatar ca vrea sa confiste politic miscarile de strada de la Cluj!

In aceste zile, actorului Bob Radulescu trebuie ca nu ii usor sa vada cum colegii sai din USR Cluj, adica cei intrati in parlament, stau bine mersi pe salarii de minim 10 000 de lei lunar, beneficiind de toata gloria si munca depuse in iarna, iar el, care trebuia sa fie acolo, in Parlament, e nevoit sa faca frigul la proteste. Nevoia de atentie a lui Bob Radulescu e atat de mare incat a simtit ca e necesar sa isi bage "vocea si talentul" si pe microfonul ad-hoc de la protestul de aseara. Acest lucru l-a enervat teribil pe un clujean care a scris pe pagina sa de facebook ca se simte manipulat de catre USR-ist.

Nu e prima oara cand oamenii simpli ce protesteaza de 13 zile la Cluj se simt folositi de anumiti indivizi, unii protestatari de circumstanta, altii, protestatari de serviciu, cei mai multi implicati in USR, care vor sa deturneze politic aceasta miscare superba.

"Nu e destul ca Gotiu ala doarme in parlament? Aceste proteste nu sunt ale USR, sunt curate si trebuie pastrate curate de politica murdara a oricarui partid", a mai scris o participanta la miscarile de strada.

 

 

 

Comentarii

Cell

13.02.2017 11:13

Perfect de acord...mascariciul asta nu avea ce cauta acolo. 

Ionut Arudan

13.02.2017 15:07

Bai fratilor, omu` asta a fost acolo inca de la primele proteste, inainte sa se dea macar ordonanta, cand eram in piata 50-100 de oameni, fara nici o aluzie politica... ce povestiti aici?

Clau

13.02.2017 19:49

Protestul de la Cluj nu e de partea PNL sau USR ,e impotriva Guvernului si al abuzurilor facute de el,asa ca nu il mai urmati pe acest domn.Pana acum protestele au rezistat fara lideri si asa trebuiie sa ramana.

klauss

14.02.2017 09:20

vai de steaua lor, toti cei care cred ca aceste proteste sunt "curate". Nu stiu ce e aia manipulare nici daca le-o explici cu subiect si predicat. Nu vor sa vada cum a inceput totul, cum au fost scosi in strada si apoi deturnati si dusi cu presul exact unde au vrut usr-istii, aceasta uniune a securistilor din romania.

scan

13.02.2017 20:58

frumoasa alunecare - individul asta care a scuipat peste tot ce inseamna identitate crestina romaneasca - area cum veleitati de lider??? poate se gaseste cineva sa il trimita acolo unde ii e locul.in rest ne putem astepta de la o astfel de fiinta doar la anarhisme, iresponsabilitati, sodomisme si precis condimente de autonomie transilvaneana.multumesc, nu.de-as fi taica-tau te-as inchide in beci, spurcaciune.

Ac

13.02.2017 23:18

scuze dar asta am simtit si eu, asta incepe zi de zi sa se bage in seama sa faca pe liderul maxim. sa ii fie rusine, nu pentru el iesim noi in strada, sa se catzere pe umerii nostri. a fost zburat din usr pentru ca a jignit oameni si a dovedit o ura uriasa pentru un asa zis umorist. deci sa dispara de acolo, sa intre in multime ca restul ca nu are el cultura necesara sa reprezinte oamenii 

Marlene

15.02.2017 14:17

Din cauza acestui psihopat a scăzut numărul protestatarilor din Cluj-Napoca! Nimeni nu are nevoie de el în piața! Lasa-ne, nene și du-te învârtindu-te!!

Adauga comentariu