USR Cluj încă speră că Dan Barna va ajunge în turul doi, deși Exit Poll-urile l-au dat pe locul trei

Conducerea USR Cluj a ieșit cu câteva declarații după anunțarea rezultatelor Exit Poll-urilor de la ora 21.00, care îi arată pe Klaus Iohannis și pe Viorica Dăncilă în turul doi, în timp ce Dan Barna, candidatul USR este pe locul trei.

„E o diferență destul de mare, dar sunt câteva variabile pe care trebuie să le luăm în calcul pentru că e vorba totuși de două exit poll-uri care confirmă diferența aceasta. Mai avem și rezultatele din diaspora. Plus că exit poll-urile nu reflectă votul din diaspora, deci sunt câteva variabile pe care le luăm în calcul. E greu de recuperat această diferență, însă trecând peste acest rezultat provizoriu mă bucur că am avut un candidat care a fost atât de mult timp alături de oameni și de rezultatele muncii noastre din ultimii trei ani”, a declarat Cătălin Sălăgean, președintele USR Cluj.

Deputatul USR Cluj, Emanuel Ungureanu este optimist și speră în continuare la un turul doi cu Klaus Iohannis și Dan Barna.

„Dacă vă aduceți aminte, anumite sondaje de opinie ne dădeau pe locul 4 sau mai rău. Eu am încredere în România, într-o schimbare profundă, de aceea un tur 2 fără Viorica Dăncilă nu trebuie să fie o minune, ar trebui să fie o speranță uriașă fără de care lucrurile se vor împiedica destul de rău. Pesimisul meu se duce peste această posibilă catastrofă ca Dăncilă să fie în acest tur doi”, a afirmat Emanuel Ungureanu.

Adauga comentariu