Useriștii clujeni se ascund după telefoanele mobile când trebuie să răspundă presei despre dezvăluirile Rise Project

Șefii și parlamentarii USR Cluj tac ca peștele în apă, se eschivează sau se ascund după fustele femeilor din familie când sunt întrebați de jurnaliști cum comentează ancheta despre afacerile lui Dan Barna, candidatul USR la prezidențiale.

În ancheta publicată de Rise Project sunt făcute dezvăluiri despre afacerile politicianului Dan Barna, care ar fi folosit o schemă similară cu cea a lui Liviu Dragnea: „bani publici pentru prietenii de școală”.

„Antreprenorul de succes Dan Barna duce în spate o serie lungă de eșecuri care au costat aproape șase milioane de euro”, scrie în materialul publicat de Rise Project.

Aceștia mai semnalează și faptul că Barna ar fi făcut plăți fictive, fals în înscrisuri și posibilă delapidare.

Cele patru nume importante din USR Cluj - Emanuel Ungureanu, Mihai Goțiu, Cătălin Sălăgean și George Trif – se ascund după telefoanele mobile sau după rude când ar trebuie să își dea cu părerea despre afacerile șefului de partid.

Senatorul Mihai Goțiu, care de obicei este un exemplu de comunicare cu presa, are o scuză foarte plauzibilă pentru a nu-și exprima punctul de vedere.

„Nu am citit decât începutul, acum am intrat în comisii. După amiază citesc mai atent”, a spus Goțiu.

Cătălin Sălăgean, președintele USR Cluj și-a redirecționat numărul de telefon spre o persoană de sex feminin din familie. Cel puțin, măsura nu este definitivă.

„Momentan nu este, nu poate răspunde și și-a redirecționat apelurile spre mine până joi. Pot să vă ajut cu ceva?”, a spus persoana către care Sălăgean și-a redirecționat apelurile.

George Trif, președintele USR Cluj-Napoca nu dorește niciun fel de comunicare cu presa. Sau cel puțin nu cu Ziar de Cluj. Ori de câte ori a fost sunat în ultima perioadă, ne-a respins apelurile.

Nici deputatul USR Cluj, Emanuel Ungureanu nu a putut fi contactat pentru a-și exprima punctul de vedere.

Adauga comentariu