USAMV face, prin rectorul Catoi, diferente impardonabile intre institutiile de presa clujene, alegand sa dea reclama doar pupincuristilor fara audiente. Si o poveste care arata cat de tare in glanda e Catoi

Mandatele de rector ale lui Cornel Catoi in fruntea USAMV pot fi caracterizate prin doi termeni usor de inteles: flasce si terne. Cum dracu' a avut ghinion USAMV ca, dupa un rector sters si pampalau precum Doru Pamfil, sa isi aleaga un alt rector lipsit de viata si de initiative, doar Dumnezeu poate sa stie. Dar e deranjant, daca stai sa te gandesti ce schimbare a produs alegerea unui tanar precum Daniel David in fruntea UBB, si cum lancezeste USAMV sub nasosul de Catoi, cu oameni precum prorectorii Andrei Mihalca sa un Dan Vodnar, implicati in proiecte de cercetare, oameni cu gandire moderna si creativa!

Dar nu pe asta vreau sa insistam azi, ci pe o stare de fapt ce dainuie deja de cativa ani buni, aceea ca universitatile clujene, altfel pline de bani si zgarcite asijderea, impart putinii firfirei pe care ii scot cu mare greu din buzunar pentru reclama universitara doar ziarelor care ii pupa in cur pe rectorii lor. In ultimii ani, din pachetul de ziaristi fara audienta, dar pupatori de cururi, prin jurnalismul caldut practicat, se distinge Troleul, nu ii mai dam numele intreg, ca avizatii stiu despre ce vorbim. "Troleul" e o porecla din vechime, care atesta ca baiatul fura curent, isi da filme ca face trusturi de presa, hahaha, despre Unesco in Romania, sau ca are acces la Vatican si va face si va drege, in fine, ati inteles.

"Troleul" i-a picat cu tronc rectorului Cornelus Catoi, fiindca ei impart o mare pasiune: sunt monarhisti, adica sunt indragostiti de casa regala romaneasca, aia penala si decrepita, pusa pe supt sinecuri financiare de la Statul Roman. Si pentru ca monarhistii trebuie sa se ajute intre ei, Catoi ii mai scapa cativa firfirei lu' Troleu', dar si altor publicatii locale FARA AUDIENTA, fiindca asa stie Catoi sa fie profesionist si transparent, adica nici vorba. 

Bun, sunt si alte lucruri pe care Catoi si Troleul le au in comun. De exemplu, ca pe amandoi i-au inselat nevestele, disperate ca astia doi se ocupa cu orice, cu monarhia, cu cavalerii libanezi, cu fluturii de chefir, numai cu ciocanul nu. Nevasta Troleului s-a ciocanit in disperare si lipsa cu un cameraman, ce sa faca si ea.

La Catoi, povestea e si mai faina. Catoi nu e la prima casnicie. Dar prima casnicie s-a terminat cand fosta nevasta, nu o sa o numim nici cu porecla, ca stie apoi tot Clujul, a fost prinsa de Catoi in pat nu cu unul, ci cu DOI FUTALAI, ahahahahahaha, atata de inlipsita de ciocaneala era. 

Revenind la oful nostru, faptul ca USAMV acorda discretionar banii de reclama doar amicilor de ograda care il pupa pe rector in cur ar trebui sa dea de gandit patronilor de presa din Cluj-Napoca care CHIAR AU audienta. 

Adauga comentariu