„Urzica reloaded”, un nou stand-up comedy cu Dragoș Pop pe scena Naționalului clujean – toate încasările vor fi donate copiilor cu dizabilități

Spectatorii clujeni vor putea urmări sâmbăta aceasta, la Teatrul Național, de la ora 20, un nou stand-up comedy marca Dragoș Pop. Spectacolul este unul caritabil, toate încasările vor fi donate unei asociații care se ocupă de copii cu deficiențe locomotorii și de vedere.

Ca de obicei, show-ul lui Dragoș Pop se anunță a fi unul interactiv, așa că actorul îi invită pe amatorii de teatru și de voie bună să vină la spectacol „un pic chișcați”, pentru a-și putea da frâu liber ideilor și emoțiilor de moment:

„E un show 100% nou, e un show caritabil, în primul rând. Toate încasările merg la Asociația Derzelas, care se ocupă de copii cu deficiențe locomotorii, de vedere, și nu numai cu copii; dar, în general, pe asta au fost canalizați banii.

Am început anul trecut cu un spectacol caritabil și am strâns 12 600 de lei din bilete și donații. O să am și o urnă, în cazul în care oamenii vor fi plăcut impresionați vor putea să și doneze la final.

Cu ajutorul încasărilor de anul trecut două fetițe au fost operate, au putut să vadă, una dintre ele chiar pentru prima oară. A fost foarte emoționant. Au fost achiziționate niște aparate auditive, deci toți banii au fost folosiți cu mare cap și acum voi prezenta un scurt filmuleț la început în care o să arăt unde au mers toți banii și sper să strângem mai mult.

M-am decis ca întotdeauna, cât timp voi putea să mai scriu show-uri, să mai scriu glume, show-urile mari, cum sunt acestea de la Teatrul Național, să fie caritabile. După ce primești atât de mult, ar fi o nesimțire să nu dai înapoi cât poți! Teatrul a fost foarte deschis, s-a implicat în această inițiativă.

Show-ul e nou, in my style, cu istorioare, dar mai acide un pic. E interzis sub 16 ani. Nu mai știi ce e tabu în ziua de azi, dar e bine totuși să protejezi. Nu sunt chestii extrem de dure, nici de limbaj, pentru că nu folosesc un limbaj trivial, dar va fi adult’s comedy. În afară de politică, voi aborda absolut orice temă, vor fi tot felul de istorioare care vor porni, evident, de la mine, de la ce mi s-a întâmplat mie sau cunoscuților mei și sper să aibă o relevanță universală, să se regăsească cât mai mulți. Oricum, la mine nu e o problemă, pentru că publicul care vine la mine la spectacole e mult mai inteligent decât mine și nu trebuie să explic foarte mult, dacă am ceva de zis și gândul e destul de ascuțit și știu ce să zic, nu trebuie să mă complic prea mult, acesta e avantajul!

O să fie interactiv și, neapărat, o regulă: să vină lumea un pic «chișcată»! Totuși, e o formă de divertisment, de artă, care necesită implicare și reactivitate, că altfel e cam greu! Să vină un pic «chișcați”, asta înseamnă o afectare bahică cu îngăduință divină și voință particulară! Oricum, e de la ora 8 și, dacă vrei să ieși sâmbătă seara în oraș, vii pe la un show la mine, comentezi câte ceva… Ce e fain este că poți să zici orice, să strigi, chiar încurajez oamenii să-și dea drumul, pentru că nu mă interesează atât de mult să… vezi Doamne, ce glume bune am eu, ce spiritual sunt, ci mă interesează energia, să fie energie bună, să ne simțim bine, să strângem bani și să «have fun!»”, a explicat actorul Dragoș Pop, pentru Ziar de Cluj.

Foto: facebook.com


Adauga comentariu