În urma unui concurs organizat de Ziar de Cluj s-a aflat ce munceşte Şurubaru

Ziar de Cluj a lansat în 23 februarie un CONCURS CU PREMII intitulat  “Cine știe cu ce anume se ocupă Șurubaru de banii de city manager pe care-i primește?”. Scopul concursului, aşa cum se poate înţelege chiar din titlu, a fost acela de a afla cu ce se ocupă concret Gheorghe Şurubaru, plătit regeşte din bugetul local pentru funcţia pe care o deţine: cea administrator public al Municipiului Cluj-Napoca.

După câştigarea concursului pentru funcţia de city manager al municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Şurubaru a intrat într-un con de umbră. Activitatea sa la noul loc de muncă este criticată de către  angajaţii Primăriei care sunt nemulţumiţi de faptul că Şurubaru nu face mai nimic. Astfel, redacţia Ziar de Cluj a lansat o invitaţie clujenilor pentru a ne informa cititorii ce face cu adevărat la serviciu un city manager. Recent, sub protecţia anonimatului, şi fără a solicita recompensa cuvenită, un bun samaitean ne-a transmis la redacţie câteva dintre activităţile din ultima lună a lui Gheorghe Şurubaru.

“Nu doresc să revendic niciun premiu. Vreau doar să vă arăt pentru ce plătim noi clujenii impozite şi taxe. Un post inventat, după un concurs dubios organizat aş spune cu dedicaţie ( să nu uitaţi că acest domn a susţinut proba de interviu în faţa foştilor subalterni) clujenii plătesc pentru ca un individ să se plimbe în locul primarului la diferite evenimente unde să promoveze imaginea primăriei”, a afirmat clujeanul care ne-a transmis imaginile la redacţie. 


Din imaginile transmise publicaţiei noastre se poate vedea cum fostul viceprimar ajuns “cu voinţă politică” city manager, pentru banii, nu puţini pe care îi primeşte, premiază sportivi. Nu orice sportivi şi nu orice performanţă. Echipa CFR Cluj a câştigat cupa României  la popice. După ce ani la rând a ciocănit roţile la tren în calitate de angajat a Regionalei CFR  Cluj, Gheorghe Şurubaru a ciocănit vineri şi nişte popice la baza spotivă din cartierul Gheorgheni. 

Pe această cale Ziar de Cluj îi adresează o întrebare primarului Emil Boc: Este cuprins în fişa postului ca city managerul Şurubaru să participe la premieri de sportivi? Dacă da, toată stima că trebuie plătit un om pentru o astfel de activitate.

Rolul unui city manager este acela de a îmbunătăţi calitatea vieţii locuitorilor din oraşul care îi plăteşte salariul. Domnule Şurubaru, ce aţi muncit în ultimele şase luni, ce proiecte inovative aveţi pentru oraş sau funcţia de city manager o fi un fel de sinecură politică pentru care timp de 4 ani nu are dreptul nimeni să vă adreseze întrebări. Clujenii aşteaptă un raport de activitate pentru primele 6 luni de mandat şi o prezentare a proiectelor pe care le susţineţi pentru dezvoltarea acestul minunat oraş.

 

 

Adauga comentariu