În urma mai multor lovituri economice, Trilulilu a fost scos la vânzare

Marca Trilulilu, principal acționar al firmei care operează aplicația românească de muzică Zonga, a fost scoasă la vânzare simultan cu toate drepturile asupra domeniului de internet, incluzând site, conținut, baza de date. Co-fondatorul Sergiu Biriș a declarat, pentru Profit.ro, că mai multe entități locale sunt interesate de achiziție şi că, în 3 luni, tranzacția poate fi semnată.

„Cu un număr de 135.457 voturi pentru, reprezentând 82,4735% din ca­pitalul social, numărul total de drepturi de vot, fără voturi împotrivă şi fără abţineri, adunarea generală extra­ordinară, prin vot deschis, aprobă vân­zarea mărcii Trilulilu aflată în proprie­tatea societăţii şi a transferului tuturor drepturilor asupra domeniului de in­ternet www.trilulilu.ro (site, conţinut, URL, bază de date, design, coduri programare)“, conform deciziei acționarilor, luată în data de 21 ianuarie 2019 și publicată în Monitorul oficial săptămâna trecută.

Platforma online Trilulilu, care le permite utilizatorilor să partajeze clipuri video, muzică sau imagini şi care a fost lansată la începutul anului 2007 cu ambiţia de a deveni cel mai vizitat site local.

Decizia nu ar trebui să fie o surpriză. La sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut, cei de la Easyhost SRL au cerut Tribunalului Specializat Cluj insolvența pentru firma Trilulilu SA, deținută de Sergiu Biriș, compania în bază căreia funcționează Trilulilu alias Youtube de România. Potrivit celor de la Easyhost SRL, compania Trilulilu SA nu a achitat serviciile de găzduire a site-ului.

CITEŞTE: EXCLUSIV Trilulilu alias ”Youtube de România”, la un pas de faliment. Easyhost a cerut insolventa pentru Trilulilu SA

În 2014, Carmen Zina Lador si Viorel Cirnici au ajuns dupa gratii, dupa ce Politia clujeana a emis pe numele lor mandate de arestare preventiva, pentru o perioada de 29 de zile. Potrivit investigatorilor, cei doi, in complicitate cu alti doi administratori ai unor firme din judetul Cluj, care au fost cercetati in stare de libertate, au creat un circuit de documente contabile fictive, reusind sa fure de la stat peste 3 milioane de euro. Cea mai mare surpriza a fost arestarea doamnei Carmen Zina Lador, mama fondatorului Trilulilu si Zonga, Sergiu Biris, cea care a indeplinit functia de comisar antifrauda in cadrul Comisariatului pentru Societatea Civila in judetul Cluj, ea fiind si proprietara unui azil de batrani din Gherla unde erau ingrijiti bolnavii de Alzheimer.

CITESTE: Mama fondatorului Trilulilu, arestata pentru evaziune fiscala de peste 3 milioane de euro

Adauga comentariu