Uriasul Tibi Farcas s-a facut urias de rusine in scandalul Muzeograful. Din cauza presiunilor presei care a remarcat golaneala cu Salagean, Farcas nu s-a mai prezentat azi la interviu. Vezi, Forky, ce inseamna sa semeni furtuna?

Tiberiu Farcas e un ziarist ratat care nu a reusit niciodata in redactiile in care a fost sa isi faca prieteni pe termen lung, fiind recalcitrant si mai barfitor ca o coafeza. Si-a tradat prietenii, si-a injurat sefii, chiar si cand acestia il scoteau din rahat, a furat pana si din banii APPC acum cativa ani, cu un tupeu incredibil. Si tot el a fost mai mereu cu gura mare. Lenes pana la imputiciune, Farcas se apropie de pensie si inca traieste ca un student. De pe o zi pe alta. 

Ala care face gura cea mai mare despre deontologie a fost primul mereu la sinecuri. De data asta, Farcas a vrut sa se implanteze la Muzeul Etnografic unde Tudor Salagean, directorul Muzeului, i-a organizat un concurs croit perfect pe incompetentele lui. Adica, sa ne scuzati, Farcas nu stie scrie corect in limba romana dupa dictare. Pe verificatelea.

In fine, ideea e ca din cauza presiunilor facute de presa aia pe care o injura Farcas, Salagean i-a sugerat sa nu se mai prezinte la concurs ceea ce s-a si intamplat azi.

Oricum, Salagean ramane la fel de nesimtit, cu conotatii penale de trafic de influenta, caci gestul lui de a coafa concursul este absolut teribil. Sa ii fie rusine! In timp ce tineri pasionati de etnografie nu isi gasesc de lucru, Salagean face sinecuri pentru analfabeti!

Tibi, un sfat: retrage-te din pseudopresa pe care o faci cu incetucul Vasile Manu si ia-ti un job, nu e rusine. Sau hai la Ziar de Cluj, pe bune, avem pozitii de reporter deschise. 

Adauga comentariu